Albert spouští aplikaci Můj Albert, umožní vám ušetřit i inspiruje

7
Albert spouští aplikaci Můj Albert, umožní vám ušetřit i inspiruje
Fotografie: Albert
  • Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam i inspirace v podobě zdravých receptů
  • Uživatele odměňuje kredity za všechny nákupy, ještě navíc za výběr zdravých produktů
  • Aplikace také klade důraz na přírodu, zákazníci mají možnost zvolit si pouze elektronickou podobu účtenky
  • Možnost otestovat a používat ji měli v předstihu všichni zaměstnanci + zákazníci šesti jihlavských prodejen

Albert dnes spustil pro všechny zákazníky svých více než tří stovek obchodů mobilní aplikaci Můj Albert. „Jde o unikátní věrnostní program, který odměňuje zákazníky za to, že jedí lépe. Přístupem ke zdravému životnímu stylu pro co nejširší počet lidí přímo navazujeme na naši misi pomáhat lidem jíst a žít lépe,“ vysvětluje Bram Neervoort, ředitel digitálu a strategie ve společnosti Albert. Aplikace uživatelům připisuje kredity za všechny nákupy a zároveň je automaticky odměňuje za výběr produktů s certifikátem bio, výrobků značky Nature´s Promise a také za vybrané zdravé potraviny. Kredity zákazníci následně promění na peníze, které se odečítají z ceny dalšího nákupu.


Můj Albert, který slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam i inspirace v podobě receptů, také usnadňuje nákup a výběr zboží. V sekci „Jezte lépe a získejte kredity“ poskytuje přehled akčních nabídek z aktuálního letáku obchodu, který zákazník nejraději navštěvuje, a také exkluzivní nabídky vybrané přímo na míru. Dále nabízí možnost připravit si nákupní seznam, přehled historie nákupů a na míru šité položky včetně extra kreditů hlavně na produkty, které má zákazník rád a nejčastěji si je vybírá. Inspiruje recepty, z nichž se dají suroviny jednoduše přiřadit do nákupního seznamu. Umožňuje také sbírání bodů ve věrnostních kampaních a uživatelé v něm najdou také oblíbený Albert magazín.

Důraz na ekologii

Kromě pohodlného užívání a mnohých funkcí ušetří aplikace Můj Albert i statisíce plastových kartiček, které se běžně při věrnostních programech užívají. Zároveň zákazníkům umožňuje nechat si do aplikace zasílat elektronickou účtenku místo papírové. Díky tomu by dle odhadů mohlo dojít k úsporám až několika stovek kilometrů účtenkového papíru jenom do konce tohoto roku. S tím, že jak budou počty uživatelů růst, tak poroste i množství ušetřeného papíru. Aplikace navíc zachovává pro zákazníky historii nákupů v řádu let.

Týdenní nabídky či personalizovaná sekce patří mezi nejpoužívanější

Díky testování v šesti jihlavských obchodech a mezi zaměstnanci již Albert zná ohlasy uživatelů, kterých je aktuálně několik desítek tisíc. „Za hlavní výhody považují to, že šetří peníze nejenom za nakupování, ale také při výběru zdravého jídla a své kredity uplatňují kdykoliv a za cokoliv chtějí. Zároveň jim aplikace nakupování usnadňuje, protože si v ní můžou vytvořit digitální nákupní seznam, najdou tam také své účtenky,“ vysvětluje Bram Neervoort. V Jihlavě bylo také vidět, že zákazníci kredity sbírali delší dobu, následně za ně udělali velký nákup – například vánoční.

Nejpoužívanějšími funkcemi jsou týdenní nabídky, sekce produktů šitých na míru a také vytváření nákupních seznamů. „Zákazníci také rádi sbírají kredity na slevy, hlavně však oceňují ucelenost věrnostního programu. Není to jenom plastová kartička na sbírání bodů,“ doplňuje Bram Neervoort.

V aplikaci se uživatelé rychle zorientují. Ovládání je intuitivní. Je potřeba jenom chytrý telefon, který podporuje instalaci aplikace. Můj Albert je dostupný jak pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Android ve verzi 5.1 a vyšší, tak i pro iOS od verze 9.3.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Patrik Neumann
Patrik Neumann
Naposledy upraveno: 14. 4. 2021 23:24
Nu, tak nevím, appku mám min 1 měsíc a jsem z Ostravy a tady fungovala 😀🙂
Lenka
Lenka
Naposledy upraveno: 15. 4. 2021 23:43
Mě by zajímalo, kde berou ty Alberty z fotek a reklam. U nás jich je 5 a jsou to špinavé díry s naprosto katastrofální obsluhou. Aplikace tomu nepomůže
Eva Weigelová
Eva Weigelová
Dobrý den Potřebuji přesný návod jak pracovat s aplikací můj Albert . Při předložení u pokladny se to nepovedlo nevím co dělat za kroky. u pokladny. Koukli jsme se do aplikace a tam skočí neustále cookie ( pořád psát souhlasím ????neskutečné) no a tím jsem skončila. Nikde není popsaný krok jak naložit u pokladny předložit telefon ? zadat něco číslo tel či email ani to video to neukáže pro mě nesrozumitelné. Chce to přesný návod krok za krokem .Děkuji E. Weigelová
Radoslav Kusko
Radoslav Kusko
Dobry den.prosim vas,aplikacia sa neda instalovat. Stale mi to pise,ze to nieje dostupne ve vasi zemi.pritom mam česky te,česku sim kartu a žijem v Prahe..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze