Aktualizace Symbian Belle až v listopadu/prosinci (aktualizováno)

4

Symbian nové generace se již brzo dočká svého zásadního vylepšení. Nokia začne s uvolňováním aktualizace Symbian Belle ještě tento měsíc. Uživatelé Nokií se Symbianem Anna se mohou těšit například na zcela přepracované uživatelské prostředí, flexibilní widgety, znatelný nárůst výkonu a mnoho dalších změn.

Update příští týden nebude - Aktualizováno 14.10.2011

Nokia bohužel nepotvrdila spekulace o brzkém uvedení updatu Symbian Belle a uvedla bez bližšího upřesnění, že pro stávající zařízení se s updatem na Symbian Belle počítá ve 4. čtvrtletí. Minimálně na Vánoce by tedy stávající uživatelé se Symbianem Anna měli už mít update k dispozici. Jakmile se objeví upřesnění termínu updatu, budeme vás informovat.

Původní informace z 8.10.2011

Náhledy z nové aktualizace Symbian Belle

Na první aktualizaci Annu (PR 2.0) čekali uživatelé více jak půl roku, navíc v plné míře nesplnila očekávání a nepřinesla až tak zásadní inovace. Druhý pokus nyní dostane Belle, která byla Nokií oficiálně představena 24. srpna a po méně jak čtvrt roce dojde k její distribuce mezi uživatele. Telefony se Symbianem Belle se navíc již prodávají (modely 700 a 701).

Změn je opravdu mnoho, notifikační lišta, upravitelné widgety

Aktualizace Belle bude dostupná pro následující zařízení: E6 , C6-01 , X7 , C7 , E7 a N8 . Nokia začne s její distribucí počínaje dnem 26. října, tedy v den, kdy začíná Nokia World v Londýně. Uživatelé budou moct svá zařízení aktualizovat jednak prostřednictvím metody OTA (přímo v telefonu, pod položkou aktualizovat své zařízení) nebo pomocí synchronizačního klienta Ovi Suite. Přímo Nokia potvrdila, že se jedná o stoprocentní informace a v říjnu se opravdu updatu uživatelé dočkají.

TIP: Symbian Belle představen. Podívejte se, jak vypadá

Zdroje: nokiatweet.blogspot.com

Diskuze ke článku
dezavy
Musím přiznat, že jsem nevěřil, že to bude tak rychle a i nyní ještě nejsem na 100% přesvědčen, že to tak bude :-(
Darebak
A jste si jistí, že to je pravdivá informace, že to Nokia opravdu potvrsila? Já naopak četl že je to fikce a, že to tak nebude v žádném případě (Prý Nokia nikdy neuveřejňuje datum kdy vyjde nový soft) viz:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.mynokiablog.com%2F2011%2F10%2F09%2Fno-belle-update-for-october-26-more-anna-variants%2F&h=NAQCBhLvQAQAJ_OCWe8Y3-OIP7_1tLMAx_spVGJUU-8YEWw

Jinak já bych se vůbec nezlobil, už se moje N8 nemůže dočkat Belle :-)
hh
zajimalo by me odkud mate toto info kdyz vsude pisou ze to v rijnu nebude hh

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze