Update Nokia Belle pro Nokii 500 ke stažení: přináší HD video

61

Zatímco uživatelé ostatních telefonů se Symbianem Anna se už svého updatu na nejnovější Nokia Belle dočkali minulý týden, majitelé Nokie 500 si museli počkat o něco déle. Co nového update přináší?

Pokud chcete zjistit, zda je i pro váš telefon Nokia 500 update již dostupný, podívejte se na náš podrobný návod, jak aktualizovat na Nokia Belle. Postup je stejný pro všechny telefony se Symbianem Anna.

TIP: přečtěte si recenzi Nokie 500

Nokia 500 - oficiální fotografie

Méně obrazovek je vykoupeno HD videem

V případě levné a méně výkonné Nokie 500 byla optimalizace systému Nokia Belle zřejmě obtížnější a výrobce se ji rozhodl uvolnit až nyní. Telefon neobsahuje 3D akcelerátor, z čehož mohou plynout určitá omezení v případě grafických efektů a podobně. Nokia se také rozhodla snížit počet domovských obrazovek z šesti (u ostatních telefonů) na 4 u Nokie 500.

Nokia 500

Velkým benefitem pro uživatele Nokie 500 bude přidání podpory natáčení HD videa rychlostí 30 snímků za vteřinu. Nokia 500 se Symbianem Anna natáčela oproti konkurentům výrazně horší VGA video se špatnou snímkovací frekvencí 15 snímků za vteřinu, takže update přijde opravdu vhod.

Chcete updatovat na Nokii Belle? Podívejte se, jak na to. Jaké jsou vaše zkušenosti fungováním a rychlostí telefonu po provedení aktualizace? Podělte se s námi o vaše zkušenosti v diskuzi pod článkem.

Zdroje: conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
S.P.Q.R.
Dobry den. Update na HD video sa tyka len nokie 500? C7 natacala video pred updatom na Belle v rychlosti 25 snimok za sekundu ak mam spravne info. Zaujimalo by ma ci ta hodnota zostala rovnaka. Dakujem.
Jan
zdravim budete delat u vas v redakci nejaky podrobnejsi testik jak velky je rozdil po aktualizaci?
honza
Po update na belle mi N500 nabizi akorat rozliseni na sdileni pak stredni 640x480 a vysoke a to je paradoxne mensi nez stredni tak nevim nevim ale 640x352 neni HD
Zed
A jak je to s aktualizací na N500 koupenou u operátorů?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze