Zrychlili jsme galerie a vylepšili vyhledávání

8
Zrychlili jsme galerie a vylepšili vyhledávání
Fotografie: mobilenet.cz
  • V návaznosti na spuštění nové verze mobilenet.cz jsme výrazně zrychlili načítání obrázků v galeriích
  • Nasadili jsme rovněž novou verzi inteligentního vyhledávání

V návaznosti na spuštění nové verze mobilenet.cz provádíme úpravy a vylepšení celého webu tak, aby bylo jeho používání pro vás co možná nejpříjemnější. Vaše reakce na naše nové logo i design v průzkumech i v diskuzích jsou z velké části velmi pozitivní a jsme rádi. Také díky vaší zpětné vazbě jsme se ale zaměřili na vylepšení dvou aspektů.

Výrazně jsme zrychlili načítání obrázků v galeriích, které se nyní načítají okamžitě kdekoliv je v článku či v jiné části webu (například v katalogu) otevřete. Náhledové obrázky se rovněž načítají v menším rozlišení, což zejména na mobilním připojení výrazně zrychluje prohlížení a zároveň šetří data. Novinku si můžete vyzkoušet například v našich článcích o testech fotoaparátů, kde je rozdíl vidět nejvíce. Nepřehlédněte například náš test fotoaparátu Sony Xperia XZ Premium z Lisabonu či článek o fotoschopnostech nového LG G6.

Zaměřili jsme se také na zrychlení a zefektivnění našeho univerzálního vyhledávání, které nyní zobrazuje přesnější výsledky jak mezi články a recenzemi, tak v katalogu. Stále máte možnost si výsledky filtrovat pomocí odkazu v horní části stránky s výsledky a pokud hledáte něco složitějšího či specifického, můžete si zobrazit i vestavěné Google vyhledávání.

Věříme, že tyto změny zpříjemní vaše používání mobilenet.cz. Stejné novinky jsme spustili také na webu fDrive.cz. Na základě vaší zpětné vazby se nyní zaměřujeme na vývoj nových funkcí spojených s notifikacemi na články, příspěvky v diskuzích a další novinky.

Diskuze ke článku
Jirka.s
Hned bych vrátil původní verzi kdyby to šlo, modernější vzhled je hezký, ale v tom řazení článků aby se prase vyznalo :-(
Jan Enter
Jan Enter
Celý web je takový roztahaný, obrázky u názvů článků jsou zbytečně velké, v sekci další články jsou obrázky jako "kráva" ale text názvů článků často useknutý, celé je to dle mého názoru horší než předchozí verze.
jenda
Dobrý den, nejde prosím vrátit úvodní stránku na vertikální řazení článků a jejich zobrazování. Horizontální řazení článků je nepřehledné.
Pesedm
Moc velké obrázky a ještě upravit přehlednost..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze