Známe podobu Galaxy Note10 i ROG Phone 2

mNews
Známe podobu Galaxy Note10 i ROG Phone 2
  • Na český trh se dostalo žraločí Oppo Reno s 10násobným zoomem a unikátní selfie kamerou
  • Samsung Galaxy Note10 uniká v renderech a známe i přibližnou evropskou cenu
  • mNews přináší výběr toho nejzásadnějšího z uplynulého týdne

Žraločí Oppo si nakonec můžete koupit i u nás, nebo si raději počkáte na nový Note10 či herní ASUS? Máme pro vás nové informace. Vítejte u mNews.

Známe podobu Galaxy Note10 i ROG Phone 2 – mNews

Oppo Reno 10x Zoom míří do Česka

Oppo o sobě v poslední době dává vědět inovativním designem i zajímavou konstrukcí. Jako jedni z prvních se například jeho telefony zbavily rámečků i výřezu. Novinka Oppo Reno nabídne vysouvací kameru, která připomíná žraločí ploutev, vysoký výkon se Snapdragonem 855 a ještě k tomu až 10násobný hybridní zoom zadního fotoaparátu. Telefon si navíc můžete u nás zakoupit za cenu pod 22 tisíc korun.

Podoba a cena Samsungu Galaxy Note10

Již 7. srpna se oficiálně odhalí Galaxy Note10 od Samsungu, na internet však pronikly první rendery. Oproti dnešním telefonům si všimnete hranatějšího designu, netradičního průstřelu uprostřed displeje a dvou barevných variant – černé a duhová á la Huawei. Menší model by měl v Evropě startovat na ceně 25 tisíc korun, větší lehce pod 30 tisíci.

ASUS ROG Phone 2 bude mít 120Hz displej

Nový herní telefon od ASUSu bude představen již 23. července, ale i tady známe podrobnosti dopředu. Telefon nemá mít žádný výřez v displeji. Ten bude disponovat rychlou obnovovací frekvencí 120 Hz, což je pro hraní her perfektní. Procesorem pak bude Snapdragon 855 Plus, přičemž by se mělo jednat o nejvýkonnější čipset pro mobilní telefony.

Apple vzdal vývoj chytrých brýlí

Ačkoliv jsme se nedočkali oficiálního oznámení, o vývoji chytrých brýlí od Applu se hovořilo dlouho. Odhady pak ukazovaly na odhalení v roce 2020. Nejnovější zprávy však naznačují, že k tomu nedojde. Podle informací z interních zdrojů měl Apple tým vývojářů těchto brýlí rozpustit. A není se úplně čemu divit, chytré brýle s rozšířenou realitou dnes vznikají téměř výhradně pro profesionální sektor.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze