ASUS ROG Phone 2 bude mít 120Hz displej a Snapdragon 855 Plus

5× aktualizováno
ASUS ROG Phone 2 bude mít 120Hz displej a Snapdragon 855 Plus
  • Půjde o telefon určený pro hráče
  • To potvrzuje nasazení procesoru Snapdragon 855 Plus
  • Ohlášen bude 23. července

Aktualizováno 18. 7. 2019

Blížící se herní ASUS ROG Phone 2 prošel čínskou certifikací TENAA, která odhalila další prvky výbavy a rovněž máme k dispozici několik dalších fotografií. Z nich je opět patrné, že design zařízení se meziročně zásadněji měnit nebude. Celkové rozměry telefonu mají být 170,99 × 77,6 × 9,78 milimetrů. Výborný 120Hz displej bude mít úhlopříčku 6,59 palce. Přímo v displeji bude čtečka otisků prstů. Rámeček nad a pod displejem bude obsahovat čelní stereo reproduktory. Známe také kapacitu baterie, která potěší všechny vášnivé hráče. 5 800 mAh už telefon udrží nějaký ten čas při životě.

ASUS ROG Phone 2

Aktualizováno 16. 7. 2019

Zatímco včera jsme se dozvěděli informaci o procesoru Snapdragon 855 Plus, dnes jsme svědky dalších úniků. Design se příliš měnit nebude, alespoň z čelní strany. Displej bude mít malé rámečky a žádný výřez či průstřel. Samotný zobrazovač se bude pyšnit až 120 Hz, přičemž si uživatel bude moci zvolit frekvence od 60 Hz přes 90 Hz až po zmíněných 120 Hz.

ASUS ROG Phone 2

Aktualizováno 15. 7. 2019

O nejnovější informaci ohledně ROG Phonu 2 se postaral sám ASUS prostřednictvím tiskové zprávy. V ní se pochlubil, že jeho herní novinka bude vybavena procesorem Snapdragon 855 Plus. Procesor bude taktován na 2,96 GHz a mělo by se jednat o nejvýkonnější čipset v současných telefonech. Dosavadní Snapdragon 855 překonává po stránce výkonu o 4,2 %. O 15 % má narůst grafický výkon akcelerace Adreno 640.

Aktualizováno 5. 7. 2019

V minulém měsíci prosákla informace o představení nového ROG Phonu 23. července 2019. Tento termín se nyní zdát být potvrzený, neboť ASUS vypustil oficiálně se tvářící plakát, na kterém je akce k uvedení produktů řady ROG naplánována právě na 23. července. Pokud se má tedy druhá generace herního smartphonu představit, mělo by to být právě v létě.

ASUS ROG Phone 2

Aktualizováno 18. 6. 2019

Jakmile se objevily první úniky ohledně herního smartphonu od ASUSu, bylo zcela jasné, že na jeho uvedení nebudeme dlouho čekat. Na digitimes.com.tw nyní znají i termín uvedení a cenu.

Pokud rádi hrajete, měli byste si v kalendáři zakroužkovat termín 23. července, kdy tento kousek dostane vlastní akci v Pekingu. Tento termín nebyl zvolen náhodně, protože o týden později začíná akce ChinaJoy, které by se mělo účastnit až 400 tisíc sportovních hráčů, a tak zde bude velký prostor k propagaci.

Rovněž se nepodařilo uhlídat zaváděcí cenu, která by měla činit 4 399 jüanů, tedy necelých 18 tisíc korun se započtením české DPH.

Původní informace z 12. 6. 2019

ASUS oznámil partnerství s Tecent Games, které pro nadcházející smartphone ROG Phone 2 připraví exkluzivní hry. Jednou z nich bude i mlátička Under the One Man. Na tom by nebylo zas až tak nic pozoruhodného, ale jak si povšimli na weibo.com, ohlášení tohoto partnerství přichází s informací, že smartphone bude mít displej s obnovovací frekvencí 120 Hz a hry budou na takovou rychlost náležitě vyladěny.

Asus ROG Phone 2

Kromě toho nabídne novinka ještě Snapdragon 855 a až 12 GB RAM a měla by být vybavena speciální chladícím systémem, který dokáže vyždímat z daných komponent maximum. Oficiálního oznámení, stejně tak jako ceny, se nejspíše dočkáme v červenci. Do té doby se zájemci o 120Hz displej budou muset spokojit se starším Razer Phonem 2.

Diskuze ke článku
Petarda
tak hlavně aby to nebyla NUDLE!!!
Carda
Ano nepochopil protože to pochopit nejde je to nesmyl a výrobci si z vás utahují jelikož jim tím sypete prachy hezky pod nos a pak vás krmí tím že to má velký displej přitom je to největší lež v historii :D prý velký displej například poslední HONOR 20 6,26" nudle je ve výsledku 5,3" v 16:9 tak kde je ten velký displej? který mě natrhne prdel s 6" 16:9?
Carda
O něm se nějak nemluví možná mu nasadí ultranudli jo to se bude hezky hrát stále spousta her neumí ani klasickou nudli.
Pavel
Carda: už jsem ti to psal jinde. Tohle už není normální, ty jsi nemocný ? Pokud máš psychickou nemoc je to smutné, ale stane se. To proboha nečteš co tu neustále dokola píšeš ? Tohle je na ban v diskusi. Pořád dokola spam o třech větách a žádná informace, nebo argument. Už se opravdu nedáš číst a až nahlásím tento svůj příspěvek, nahlásím ty tvé s žádostí o permanentní ban tvého nicku. Moderátoři budou muset zakročit, protože tvé uvažování a psaný text už není v mezích psychicky zdravého člověka. Proboha prober se a čti co tu pořád dokola píšeš !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze