Z mapové aplikace HERE se stává HERE WeGo

6

Oblíbená mapová aplikace HERE mění název a stává se z ní HERE WeGo. Spolu se změnou názvu přichází i aktualizace služeb včetně integrace car2go. HERE WeGo se stále soustředí na co nejrychlejší navigaci na určené místo od naplánování trasy až po možnosti parkování. Hlasová a pěší navigace je pak dostupná ve 130 zemích světa.

Od tohoto týdne si musíme zvykat na nový název populární mapové aplikace HERE, která se přejmenovala na HERE WeGo. Jak tvrdí samotní vydavatelé, je opět zaměřena na „vypracování nejlepšího způsobu, jak se dostat na místo, kam chcete“. Určená je pochopitelně nejen pro turisty, ale i pro ty, kteří se chtějí skvěle orientovat i ve vlastním městě.

TIP: HERE Mapy již brzy nebude možné používat na zařízeních s Windows 10

S novou aktualizací přicházejí i jiné novinky, než je pouhá změna názvu. Patří mezi ně například možnosti spolujízdy počínaje integrací car2go. Here WeGo nabízí plánování tras, přesné udílení pokynů během cesty i nabídku parkovacích návrhů.

Hlasová a pěší navigace je dostupná ve 130 zemích světa a dopravní informace můžete zjistit ve více než 1 200 městech po celém světě. O přesném stavu provozu na silnicích se dozvíte v 55 zemích a mapy off-line můžete stáhnout ve 150 zemích světa. Nová aktualizovaná aplikace je dostupná pro iOS a Android.

Stáhnout HERE WeGo

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Tomáš
Bohužel přidali i reklamy. Bez jakékoliv možnosti zrušení.
Rob
Zaplat pánbůh za Mapy ve Windows.
ICE
V Praze to ignoruje novou trasu metra A a na mapě nejsou vidět absolutně žádná POI a i to co se vyhledá je naprosto tristní. Tohle mají být mapy pro turisty?
Aloha
A umí to mirrolink? Potřebuju něco do auta

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze