Xiaomi se loučí s prázdninami. Zlevňuje telefony, hodinky i sluchátka

Xiaomi se loučí s prázdninami. Zlevňuje telefony, hodinky i sluchátka
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Sleva ve výši 1 000 Kč se týká telefonů Redmi Note 11 Pro a 11S
  • Do slevové akce jsou zařazeny také dva telefony Poco
  • Chytré hodinky Watch S1 Active nově vyjdou na 3 299 Kč

Z letních prázdnin nám zbývá něco málo přes jeden týden, a tak se napříč různými obchody objevují mezi žáky a studenty tolik nepopulární akce Zpátky do školy. Nejinak je tomu u Xiaomi, které se rozhodlo uspořádat slevovou akci na produkty napříč segmenty. Nás samozřejmě nejvíce zajímají telefony a wearables.

Xiaomi

Příjemných 1 000 Kč můžete ušetřit při nákupu Redmi Note 11 Pro ve verzi 128+6 GB a Redmi Note 11S ve verzi 128+6 GB. První jmenovaný pořídíte za 6 999 Kč, druhý za 5 999 Kč. Slevy se dotkly také telefonů Poco M4 Pro (nově vyjde na 5 399 Kč) a Poco X4 Pro (po slevě za 7 199 Kč). Je nasnadě, že se výrobce snaží více zpřístupni telefony oblíbené mezi mladými a zpravidla školou povinnými zájemci.

Ušetřit můžete také při nákupu vybraných produktů z řad nositelné elektroniky. Jde například o chytré hodinky Xiaomi Watch S1 Active, které aktuálně zakoupíte za 3 299 Kč, což je o tisícovku méně ve srovnání s obvyklou výrobcem udávanou cenou. Xiaomi vypichuje také povedená bezdrátová sluchátka Redmi Buds 3 Pro s podporou bezdrátového nabíjení za 1 299 Kč nebo chytrý reproduktor s dotykovým displejem na promítání fotografií a dalších informací Xiaomi MiSmart Clock, který podporuje Google Chromecast a vyjde na 999 Kč.

Slevová akce Zpátky do školy od Xiaomi probíhá od 22. srpna a končí až 4. září.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze