Xiaomi Mi TV 2 40": panel od Sharpu a Android

12

Xiaomi se pomalu, ale jistě dostává do popředí nejenom díky svým mobilním telefonů, ale také všemožné další elektronice, kterou bychom mohli potřebovat. Po čističkách vzduchu nebo herním ovladači má i vlastní chytrou televizi.

Xiaomi Mi TV 2

Xiaomi nám za pár let bude pravděpodobně schopno vybavit elektronikou celou domácnost. Alespoň tak to nyní vypadá, jelikož po několika nových zajímavých produktech, včetně čističky vzduchu nebo herním ovladači, přichází také chytrá televize s Androidem. Ta si, stejně jako všechny produkty této značky, zakládá na poměru cena/výkon a nabídne opravdu zajímavé specifikace, přihlédneme-li k tomu, že se jedná o velmi levnou televizi.

TIP: Xiaomi údajně připravuje chytré hodinky a MiBand 2

Xiaomi Mi TV 2

Nová Mi TV 2 má úhlopříčku 40 palců, disponuje FullHD rozlišením a má LED panel od Sharpu. Procesor je výkonnější, než u leckterého telefonu, má totiž 4 jádra a takt 1,5 GHz. Doplněný je 1,5 GB operační paměti a 8 GB interní paměti, na kterou se vejde operační systém a nejspíše nějaké aplikace. Při propojení s Bluetooth ovladačem lze na televizi dokonce hrát i Android hry. Na internet se připojíte přes Wi-Fi nebo kabelem.

Xiaomi Mi TV 2

Nezapomnělo se ani na klasické porty, které zahrnují 3× HDMI 1.4, 1× VGA, 1× AV, 1× USB 2.0, 1× USB 3.0 a jeden ethernet port. Celá televize je navíc velmi tenká a v pase má pouze 14,5 milimetrů. Dá se očekávat, že do Česka se zatím nedostane, ale pravděpodobně bude k dostání v obchodě xiaomiforsale.com, který dováží zboží i k nám. Nakonec potěší cena, která činí 320 dolarů (přibližně 9 700 korun s DPH), tedy méně, než spousta telefonů.

Zdroje: en.miui.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
.....
Proc pane Mrazi taky nenapisete, ze Tv nema digitalni tuner, takze je jako takova bez settoboxu k hovnu..co kdybyste psal clanky uz konecne nejak smysluplne!!!!
tomas
Pisete ze to ma led panel. Tak teraz neviem, je to lcd s posvietenim led technologiou alebo cely zobrazovaci panel je pokryti ledkami cize amoled technologia. Dik za odpoved
mato
Fakt bieda takéto "články". :-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze