XiaomiForSale.com: konec přemrštěných cen u nás

14

Určitě to znáte. Představí se nový telefon Xiaomi, který vás zaujme svými parametry, ale hlavně příznivou cenou, kterou výrobce nastavil. Jenže za tuto částku se zařízení prodávají pouze na domácím trhu a k nám se dostanou za cenu mnohem vyšší. Tak tomu bylo doposud, ale díky novému e-shopu, který se za několik dní dostane do Evropy, už cenový rozdíl problémem nebude. Údajně.

Na evropském trhu začne v řádu jednoho až dvou týdnů působit asijský e-shop XiaomiForSale.com, který bude zákazníkům nabízet produkty Xiaomi za ceny podobné těm na domácím trhu. Říkáte ale, že si můžete rovnou objednat telefon z Číny, a bude to stejné? V tomto případě by měl být nový e-shop výhodu.

TIP! Vyzkoušeli jsme nové produkty Xiaomi: čistička vzduchu a nejen to
XiaomiForSale.com

Hlavní výhodou e-shopu totiž bude zajištění kompletního záručního i pozáručního servisu na území Evropy při zachování nízkých cen. Tím tedy odpadá největší riziko, které podstupují zákazníci nakupující přímo od výrobce nebo od čínských prodejců v zájmu nízkých cen. V případě záruční opravy totiž musejí zařízení odeslat zpět do Číny a přitom hradit veškeré náklady. Jelikož však obchod XiaomiForSale.com bude mít zastoupení i v České republice, nebudete muset produkt nikam posílat a zkrátí se tak i doba vyřízení.

Co se týče nákupu, díky skladům na území Evropy bude dodací lhůta činit jeden až tři pracovní dny. Díky spolupráci internetového obchodu s evropskými komunitami Xiaomi bude mít navíc zákazník daný produkt k dispozici v jeho mateřském jazyce. Například zdejší komunita MIUI Czech & Slovak již dlouhodobě spolupracuje s čínským Xiaomi na překladech a za tento projekt se zaručila. Všechna zařízení zakoupená v tomto e-shopu tak budou obsahovat ověřenou a legální evropskou multijazykovou instalaci.

Dobrou zprávou je, že e-shop bude prodávat nejen telefony a příslušenství k nim, ale mělo by se dostat na veškerý sortiment výrobce, včetně zařízení pro chytrou domácnost nebo televizorů Xiaomi. Termín spuštění e-shopu zatím není znám, nicméně by se tak mělo stát v průběhu několika týdnů.

Diskuze ke článku
n7610
Tak to je super zpráva ;-)
Ari An
Ari An
Taky jsem zvědavý, snad budou následovat další
cjl
Kladivo na Samsung :-)
pejevovell
autor článku už zná ceny a nebo je to jen jeho odhad ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze