Xiaomi údajně připravuje chytré hodinky a MiBand 2

5

Čínské Xiaomi hodlá letos výrazněji posílit svou nabídku zařízení spadajících do kategorie wearables. Měli bychom se dočkat vůbec poprvé chytrých hodinek a také nástupce náramku MiBand.

Nejrychleji rostoucí výrobce za poslední roky, čínské Xiaomi, rozhodně nechce zůstávat nijak pozadu oproti konkurenci. Z toho vyplývá, že rozhodně nehodlá ignorovat trh s wearables, což ostatně dokázalo už loni. Představilo totiž vlastní chytrý náramek MiBand, který jsme si pochvalovali i v naší recenzi. Letos bychom se měli dočkat nástupce, který by měl přinést například podporu NFC. Více informací však v tuto chvíli není známo.

První generace Xiaomi MiBand

Možná ještě zajímavěji však vypadá informace, že Xiaomi pracuje na vlastních chytrých hodinkách. Ty by měly vsadit na kruhový design a tělo z kartáčovaného kovu. Pro představu se můžete podívat na zadní stranu HTC One (M9). Spekuluje se, že Xiaomi SmartWatch by mohly nabídnout pokročilou formu identifikace, založenou na vašem pulsu. Je však otázkou, zda se informace potvrdí a případně jak si výrobce s touto technologií poradí.

Zdroje: 36kr.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Pavel
Celkem mě dostává jak je všude miband prezentovaný s koženým náramkem, který bohužel nikde nelze sehnat, a ten silikonový dělá ostudu již po prvním měsíci :-/
BINY
Marku a nenajdeš někde i ten náramek pro ženy, ten dvojitý ?
Gabriela
Také nemohu nikde ten dvojitý dámský tenký najít, ani ten kožený tenký na zacvaknutí.... ten z aliexpresu (odkaz marka) má velké hodinkové zapínání, celé to na ruce pak zbytečně nabyde :-) Našel někdo? Děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze