Ideální telefon pro hráče? Xiaomi Black Shark 3 nabídne výsuvná boční tlačítka

4× aktualizováno
Ideální telefon pro hráče? Xiaomi Black Shark 3 nabídne výsuvná boční tlačítka
  • Smartphone již prošel certifikací čínského ministerstva průmyslu
  • Těšit se můžeme rovněž na podporu 5G sítí
  • Potěší velmi rychlé 65W nabíjení

Aktualizováno 28. 2. 2020

Sociální síť weibo.com poskytla další pohled na telefon Black Shark 3. Odhaluje nám zajímavá herní tlačítka, které jsme na telefonu doposud neviděli. Na boku budou skryté boční klávesy, které se při spuštění kompatibilních her mírně vysunou a budou sloužit pro doplňkové ovládání ve stylu triggerů.

Xiaomi Black Shark 3

Aktualizováno 27. 2. 2020

Herní speciál Black Shark 3 se dostane na trh již během několika dní, a tak CEO společnosti Xiaomi, Lei Jun, na sociální síti Weibo tradičně láká na výbavu telefonu. Například Pro verze se chlubí baterií o kapacitě 5 000 mAh, slabší varianta pak 4 720mAh. K dispozici je 65W nabíjení, které během prvních 15 minut nabije více než 50 % kapacity akumulátoru.

Nabíjení je rovněž zajímavé z toho důvodu, že probíhá skrze speciální magnetický port na zádech, který umožňuje zároveň nabíjet a pohodlně hrát. Ve výbavě však nebude chybět ani USB-C . Obě dvě varianty dále nabídnou 3,5mm jack, 120Hz obnovovací frekvenci displeje, 16 GB RAM a nejnovější Snapdragon 865.

Aktualizováno 25. 2. 2020

Vzhled herního speciálu od Xiaomi s názvem Black Shark 3 byl odhalen v reklamním spotu zveřejněném na sociální síti Twitter.

Aktualizováno 21. 2. 2020

Pod hlavičkou Xiaomi v posledních letech vznikají i herní telefony označované jako Black Shark. Server mysmartprice.com nyní informoval o tom, že se možný Black Shark 3 objevil v certifikaci 3C. Ta odhalila podporu 65W drátového nabíjení. Skrze sociální síť weibo.com pak prošla informace, že by příští generace zařízení Black Shark mohla nabídnout společně s 65W nabíjením i baterii s kapacitou 5 000 mAh.

Bližší informace neprosákly a opírat se můžeme jen o aktuální spekulace. S ohledem na fakt, že by opět mělo jít o herní telefon, lze očekávat možné nasazení Snapdragonu 865. Chybět nemá 12GB operační paměť typu LPDDR5. Takřka jistá je pak podpora sítí 5G.

Původní informace z 13. 1. 2020

Herní smartphony Black Shark od Xiaomi se u hráčů dočkaly skvělé odezvy, a tak není divu, že výrobce chystá představit další modely. Brzký příchod novinky s názvem Xiaomi Black Shark 3 5G potvrzuje rovněž nedávno udělená certifikace od čínského ministerstva průmyslu a informačních technologií.

Kromě 5G konektivity se navíc nový Black Shark pochlubí také 16 GB operační paměti. Teoreticky by se tak mohlo jednat o první smartphone na světě s takto velkou RAM – za předpokladu, že smartphone s 16GB operační pamětí mezitím nepředstaví jiný výrobce.

Diskuze ke článku
Nguyen
Heski 16gb je velice hodne toto nemit any moje draha notbuk ktera ve vecerka hlidala kamera abi zlodej nekratla.
H
K cemu to je? Zaplnit se neda ani 8GB RAM...
Marduck
Stoji za to pockat na pětku, to jim snad uz dojde, ze cokoli pod 32GB nema u moderniho telefónu smysl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze