Vývoj v kauze Huawei a budoucnost telefonů Sony

mNews
Vývoj v kauze Huawei a budoucnost telefonů Sony
  • Huawei by mohl být součástí obchodní dohody mezi Čínou a USA
  • Sony bude telefony vyvíjet za každou cenu, o značku Xperia se bát nemáme
  • mNews přináší pravidelné shrnutí těch nejzásadnějších zpráv z uplynulého týdne

Mobilním světem stále rezonuje kauza USA proti Huawei. Dále se však podíváme na osud Sony telefonů nebo pivní otvírák od OnePlus. Vítejte u mNews.

Vývoj v kauze Huawei a budoucnost telefonů Sony – mNews

Vývoj v kauze USA vs. Huawei

Od minulého týdne se situace nijak drasticky neposunula, jen se k případu vyjadřuje více a více lidí. Třeba zakladatel Huawei se nechal slyšet, že by protestoval proti případným odvetným krokům čínské vlády mířeným na Apple. Zásadnější může být Trumpovo prohlášení, že by Huawei mohl figurovat v obchodní dohodě mezi Čínou a USA. Inu, mají na to necelé tři měsíce.

Sony bude vyrábět telefony za každou cenu

Telefonům od Sony se dlouhodobě nedaří a celá mobilní divize byla nedávno sloučena s tou televizní. Přesto se však nemáme bát, že by telefony značky Xperia zmizely. Sony se jim hodlá věnovat i nadále, ať už proto, že utváří jejich značku, chtějí udržovat know-how nebo kvůli plánům do budoucna.

Lenovo Z6 Lite je odlehčenou vlajkovou lodí

Lenovo představilo i odlehčenější Z6 s přídomkem Lite. Stále však nabídne více než slušný výkon – 6 GB RAM, 128GB úložiště a hlavně pak Snapdragon 710. Spolehnout se můžete na 6,4palcový FullHD+ displej s drobným výřezem a kovové tělo. Nechybí 3,5mm jack. Osobně mě na telefonu nejvíce zaujala zajímavě zpracovaná zadní strana. Cena se bude pohybovat mezi 5 až 7 tisíci korun.

OnePlus 7 Pro otevře i pivo

Novinka OnePlus 7 Pro se pochlubí celistvou přední stranou bez výřezu – selfie kamera se totiž schovala do vyjíždějícího modulu. Ten má být údajně vážně pevný. Možná jste viděli video, kde s ním uzvedli i 22kilový kus betonu. Ještě lepší nápad měl však Rushil Andrews, když jím otevřel pivo.

Telefony nahrazují stále více a více jiných zařízení… jsou vlastně takovým „švýcarákem“. Skoro se divím, že ještě nikdo neudělal telefon, ze kterého by šel vyklopit nůž, vývrtka nebo třeba otvírák na pivo. Co byste do telefonu schovali vy?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze