Vyhrajte Amazfit Balance s bezkontaktními platbami v naší nové soutěži!

Vyhrajte Amazfit Balance s bezkontaktními platbami v naší nové soutěži!
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • V nové soutěži můžete získat chytré hodinky Amazfit Balance
  • Hodinky mimo jiné podporují i bezkontaktní platby
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku, vyhlášení proběhne za dva týdny

Další soutěž mobilenet.cz je tu! Tentokrát máte šanci získat chytré hodinky Amazfit Balance, přitom stačí zodpovědět jen jednu soutěžní otázku! Losovat budeme již za dva týdny, tak vám již nyní držíme palce!

O co hrajeme?

Chytré hodinky Amazfit Balance patří mezi ty vůbec nejzajímavější v nabídce společnosti Amazfit, o tom vypovídá i naše podrobná recenze. Výrobci se podařilo vyprodukovat líbivé a elegantní hodinky s originálním nylonovým řemínkem. Displej je naprosto špičkový, prostředí přehledné, v češtině a svižné. Pohodlí ovládání zajistí otočná korunka. S hodinkami lze telefonovat, přijímat veškeré notifikace a rovněž benzkontaktně platit. A to je výhoda, kterou se rozhodně nepyšní každé chytré hodinky.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 14. 2. 2024 20:00 hod. do 25. 2. 2024 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde. Odpověď na soutěžní otázku hledejte na stránkách značky Amazfit.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze