Všechny vaše sociální sítě v jedné aplikaci

Android aplikace týdne
Všechny vaše sociální sítě v jedné aplikaci
  • Aplikace jménem Feedster dokáže sjednotit všechny vaše sociální sítě do jednoho místa
  • Všechny příspěvky z Facebooku, Twitteru, Instagramu či YouTube uvidíte přehledně v jediném streamu novinek a můžete na ně hned i reagovat
  • Feedster je ke stažení zcela zdarma, ale můžete zaplatit 95 korun za odstranění reklam a možnosti úprav barev aplikace

Pokud používáte každý den na svém telefonu spoustu sociálních sítí či čteček RSS kanálů, určitě vás alespoň jednou muselo napadnout, že by mohlo být pěkné, kdyby se daly všechny tyto služby spojit do jedné aplikace a vy jste tak nemuseli pořád přecházet sem a tam. Každý ale neví, že aplikace slibující právě to už existují. A jednou z nich je třeba i nový Feedster.

Feedster – Android aplikace týdne

Ve své podstatě toho Feedster zase tak moc nenabízí. Jediný úkol této aplikace je shromažďování příspěvků z různých jiných aplikací a sociálních sítí do jednoho streamu novinek. Feedster je sice vcelku nový, ale už nyní jsou tu ty nejpodstatnější služby, které většina uživatelů využívá. Propojit můžete Feedster s YouTubem, Twitterem, Instagramem, Facebookem, Feedly a dalšími, přičemž tato nabídka se bude samozřejmě časem i nadále rozšiřovat.

Feedster

Propojení je přitom extrémně snadné, pokud jste už ve svém telefonu k nabízeným službám přihlášeni prostřednictvím oficiálních aplikací. Nemusíte poté už vyplňovat žádná hesla a prostě se jen přihlásíte jedním klepnutím. Po přihlášení ke všem službám už poté uvidíte všechny příspěvky z nich hezky na jednom místě. Přímo z Feedsteru můžete přitom i komentovat, sdílet či dát příspěvkům lajk.

Krom samotné obrazovky s příspěvky je tu poté pouze nastavení. V něm můžete zvolit, zda má aplikace ukazovat jen nepřečtené příspěvky, jak se mají řadit a můžete i změnit vzhled streamu novinek, pokud se vám líbí více mřížka než tradiční zobrazení. Zadarmo zde máte také tmavý režim, pohrát si můžete s velikostí textu a tak dále.

Feedster

Za jednorázovou platbu 95 korun se poté zbavíte otravných reklam a dostanete mnohem větší možnosti přizpůsobení barev aplikace. Rozhodně oceňuji, že si kupujete pouze kosmetické změny a úplně všechny funkce jsou přístupny každému uživateli. Snad to tak zůstane i nadále s dalším vývojem aplikace. Přeci jen je poměrně nová a vývojáři na ní stále horečně pracují, takže se může mnohé změnit. Pokud si ovšem chcete aplikaci vyzkoušet nyní, nic vám nebrání. A kdo ví, třeba vám přiroste k srdci.

Stáhnout Feedster

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

ASUS ZenFone 4 Logo
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze