Chystá se Spotify proměnit v sociální síť? Představilo alternativu Stories

3
Chystá se Spotify proměnit v sociální síť? Představilo alternativu Stories
Fotografie: Unsplash (@markusspiske)
  • Spotify tuto funkci momentálně testuje
  • Videa jsou rozdělena do jednotlivých segmentů podobně jako u Stories

S ohledem na restrikce a omezení související s pandemií koronaviru se naše společenské životy čím dál tím častěji přesouvají do virtuální sféry sociálních sítí, což si evidentně uvědomuje také hudební gigant Spotify. Největší poskytovatel streamovaného hudebního obsahu s více než 170 miliony předplatitelů totiž v současnosti testuje funkci nápadně připomínající Stories od Instagramu.


V tomto případě se mohou o krátká videa podělit sami umělci, jejichž obsah je na Spotify dostupný. Linka nahoře pak klasicky ukazuje počet segmentů podobně jako u Instagramu. Do komentářů nám můžete napsat, jestli by podle vás byla přítomnost alternativy Stories v aplikaci Spotify zajímavá, nebo by mělo Spotify raději zůstat čistě u streamování hudby a podcastů.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Alin Lasicka
Alin Lasicka
Jediný co musí udělat je přidat funkce z Last Fm, nikdo nic jinýho nechce.
JT77-cz-
JT77-cz-
Naposledy upraveno: 30. 11. 2020 22:47
Jak jsem již napsal, hlavně NE další sociální síť plnou trollů, rusofilů a hulvátů. Z těchto důvodů jsem již dvě sociální sítě opustil a nerad bych přišel i o Spotify které velmi často a rád využívám jako největší databázi mých oblíbených hudebních stylů.
Jak zde psal jiný pisatel, uvítali bychom spíše features z last.fm a to třeba statistiky přehrátých skladeb, oblíbených, nejvíce přehrávané hudebníky, počet přehraných skladeb (scrobbles) statistiky přehrávaných hudebních stylů apod. Kdoví jak tu dlouho ještě Last.fm bude, chtělo by to překlopit do Spotify. Jen proboha ne další sociální síť!
PS: Koukám že uživatelé twitteru se k tématu vyjádřují poměrně jasně, jsem rád že jsou stejného názoru.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze