TikTok má 1,5 miliardy stažení a dál nezadržitelně roste

2
TikTok má 1,5 miliardy stažení a dál nezadržitelně roste
Fotografie: TikTok
  • Růst neustále zrychluje, miliardu prolomil letos v únoru
  • Nejvíce uživatelů je z Indie

Když v roce 2016 TikTok startoval, vypadalo to na jednu z mnoha sociálních sítí, které rostou jako houby po dešti a stejně tak i mizí. Původní koncept se sdílením krátkých videí s tanečky dětí navíc nevypadal příliš perspektivně, stejně tak vzbuzuje otázky čínský původ aplikace a s tím spojené nejasné nakládání s osobními údaji.

Nicméně síť i její aplikace slaví úspěch, protože podle zprávy na sensortower.com dosáhla celkového počtu stažení 1,5 miliardy. Za rok 2019 je to třetí nejúspěšnější aplikace vůbec, pokud vynecháme hry. Růst uživatelské základny se přitom zrychluje. Miliardu stažení dosáhla aplikace letos v únoru. Popularity TikToku si všimly i zavedené sociální sítě, které se snaží napodobit jeho funkce.

Mezi uživateli najdeme nejvíce těch z Indie (477 milionů), pak z Číny (173 milionů) a USA (124 milionů).

Stáhnout TikTok

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
jméno neřeš koukej na koment
pane bože... tolik.... i já jsem jeden/na kdo má tik tok stažený.... udivuje mě ale to že většina stahování je právě od dětí.... zatím nejmladší 5 letá holčička...... a to je právě to že většiná dětí pod 13 let.... nebo i víc jsou na tik toku nelegálně a to je cíl pedofílie..... především rodiče by se měli bát (samozřejmě) jenže většina si to neuvědomuje (rodiče kterým jsou děti úplně jedno) ale zajímavé je že se policie diví proč rodiče hází mašli (oběsit se) když jim dítě zničeho nic zmizí



omlouvám se za pravopisné chyby :)
Tasha Hamilton
Tasha Hamilton
TikTok

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze