Všechny současné Samsungy Wave dostanou update na Bada 2.0

Samsung si připravil velmi příjemné překvapení pro všechny uživatele telefonů Samsung řady Wave. Tyto modely nesou platformu Bada OS, což je operační systém vyvinutý samotnou společností Samsung. A pro všechny tyto modely je připraven upgrade na novou verzi Bada OS 2.0, který přináší mnoho novinek.

Ano, upgradu se skutečně dočkají všechny stávající modely Wave, což je jistě velmi potěšující zpráva například pro uživatele oblíbeného modelu Samsung Wave S8500. Ten se totiž může na upgrade těšit také, a to i přesto, že jako vůbec první model řady Wave je již více než rok a půl starý.

Bada OS 2.0 screen Tweetu

Informaci o chystaném upgradu zveřejnil Samsung skrze svůj oficiální Twitter kanál o Bada OS. Na screenshot se můžete podívat výše včetně upřesnění, že upgrade bude dostupný pro všechna zařízení Wave, vzhledem k některým hardwarovým rozdílům však nemusí být všechny novinky nového OS dostupné u každého z modelů Wave. Upgrade by měl být dostupný během čtvrtého čtvrtletí tohoto roku, hledači vánočního dárku tak nejspíš rozšíří své seznamy také o starší modely Wave.

Nový Samsung Wave 3 byl přivítán s velkým nadšením

První model, který v sobě ponese novou verzi Bada OS 2.0 je nedávno představený Samsung Wave 3, jehož výbava a design nadchly podle komentářů mnoho z vás. Podrobnosti o modelu Samsung Wave 3 naleznete zde, dále si můžete přečíst podrobnosti o jeho sourozencích Samsung Wave Y a Samsung Wave M. Jaké novinky vlastně přinese nová verze OS si můžete přečíst v našem článku věnovanému operačnímu systému Bada OS 2.0.

Zdroje: sammyhub.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze