Vodafone spouští novou akci, gigabitový internet za 299 Kč a Vodafone TV zdarma

2
Vodafone spouští novou akci, gigabitový internet za 299 Kč a Vodafone TV zdarma
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nová kampaň se vztahuje na pevný internet
  • K neomezeným mobilním tarifům jsou připraveny až osmitisícové dotace na telefony

Vodafone odstartoval kampaň, která přináší zákazníkům několik snadno dosažitelných výhod, a to i pro jednotlivé služby samostatně. Kdo si koupí pevný internet, získá ho na prvních šest měsíců za 299 korun měsíčně a akce se týká i nejvyšší gigabitové rychlosti. Kromě toho lze nyní k Vodafone TV zdarma na 3 měsíce získat balíček Family, jehož součástí je i populární služba Voyo. K nejlepším neomezeným mobilním tarifům na trhu jsou připraveny také až osmitisícové dotace na telefony.

Aktuální kampaň stojí na našem silném triu: Gigabitové síti, nejvýhodnějších neomezených mobilních tarifech a špičkové Vodafone televizi. Ať už si koupíte jen jednu samostatnou službu, nebo ještě lépe jejich kombinaci, vždy získáte jedinečné výhody. Kampaň jsme se rozhodli spustit právě v tomto období, abychom domácnosti podpořili při přechodu do nového školního roku,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

V dosahu pevného připojení od Vodafonu je přitom 99 % českých domácností a nyní je pro ně připravená tato speciální nabídka. Za připojení domácnost zaplatí první půlrok pouze 299 korun měsíčně. A to jak pro nejvyšší rychlost připojení 1 000 Mb/s, tak i pro nižší rychlosti. Cena je bez pronájmu modemu, detaily nabídky jsou dostupné na vodafone.cz.

Televizní balíček zdarma

Další benefit čeká na ty, kteří si koupí službu Vodafone TV. K té nyní získají zdarma na 3 měsíce balíček Family, jehož součástí je i přístup ke kompletnímu a bohatému obsahu služby Voyo. Balíček Family obsahuje i 19 rodinných TV programů jako třeba National Geographic HD nebo Cartooon Network HD.

Zmíněné samostatné slevy je možné ještě umocnit díky kombinaci více služeb – kdo si pořídí pevný internet od Vodafonu, získá neomezený mobilní tarif i o více než 200 korun měsíčně levněji. Podobně cena za Vodafone TV se při kombinaci s pevným internetem sníží ze 320 na pouhých 150 korun měsíčně.

Nejlepší neomezené tarify na trhu a sleva na telefony až 8 tisíc

Vodafone dál přináší nejdostupnější neomezená mobilní data na trhu. V rámci letní promoakce je možné pořídit si tarif Neomezený Super+ s rychlostí stahování 20 Mb/s jen za 877 korun měsíčně.

Další benefit v pohodě 7 000 korun na vybrané telefony Samsung získá ten, kdo si koupí mobilní tarif Neomezený Super a vyšší. V kombinované nabídce je opět sleva vyšší, a to až 8 000 korun.

Diskuze ke článku
Ema Piskot
Ema Piskot
A kolik to bude stát potom co???
Jiří Prokop
Jiří Prokop
Po třech měsících je to absurdní nesmysl..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze