Vodafone rozdává bezdrátová sluchátka za 1 Kč ke každé nové službě

Vodafone rozdává bezdrátová sluchátka za 1 Kč ke každé nové službě
Fotografie: Vodafone
  • Jedná se o pecková bezdrátová sluchátka AirFlex 3, která běžně stojí 501 Kč
  • Další dárky Vodafone rozdává k vybraným zařízením

Nová akční nabídka Vodafone vstoupila v platnost 10. července a pro získání bezdrátových sluchátek AirFlex 3 za 1 Kč stačí, abyste si na jedné z prodejen Vodafone pořídili alespoň na 6 měsíců nový tarif, televizi či pevný internet. Nabídka platí do vyprodání zásob a dodejme, že běžně lze sluchátka u operátora pořídit za 501 Kč.

K získání zajímavého dárku si však u Vodafonu nemusíte pořizovat jen novou službu. Něco navíc vám Vodafone nabídne i při koupi vybraných telefonů. V tuto chvíli běží akce na nový Honor 90. Pakliže si jej předobjednáte do 11. července, získáte za 1 Kč tablet Honor Pad X8.

Jste-li fanoušky fotbalu, měli byste se zaměřit na telefony Vivo v nabídce Vodafonu. Ke všem totiž obdržíte fotbalový míč, a to opět za symbolickou 1 Kč. V této souvislosti zmiňme, že operátor do své nabídky v červenci nově zařadil Vivo V29 Lite za 7 701 Kč. Nejde však o jediného zástupce a dle cenového stropu si vybere každý.

Navrátíme se k Honoru, k modelu Magic5 Lite, a to ve všech paměťových variantách, získáte až do konce července, případně do vyprodání zásob, bezdrátová sluchátka Honor Earbuds 2 Lite.

Sympatický dárek můžete získat také k Samsungu Galaxy Z Flip4. K němu operátor za 1 Kč nabízí základní tablet Samsung Galaxy Tab A7 Wi-Fi, a to při koupi on-line, nebo ve vybraných prodejnách.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze