Vodafone představil (téměř) neomezený roamingový tarif v rámci EU

5

Od 1. května 2016 přidává Vodafone do svého tarifu Red LTE premium službu Vodafone Roaming na den na celý měsíc. Svůj neomezený tarif si tak mohou zákazníci užívat v rámci Evropské unie stejně jako doma každý den, kdykoliv v měsíci. Cena s úvazkem na 2 roky začíná na 1 599 Kč, bez úvazku se cena blíží 2 000 Kč.

Po velké roamingové změně, o které jsme vás informovali včera, se Vodafone vytasil s dalším zajímavým nápadem. Konkrétně do své nabídky zařadil inovovaný tarif RED LTE Premium, který za 1 599 Kč nabídne neomezené volání a SMS zprávy v rámci celé Evropské unie. Proč tedy nadpis říká, že Vodafone představil téměř neomezený tarif? Jako vždy jsou na vině data, Vodafone totiž nabídne maximálně 100 MB dat každý den pro surfování v zahraničí (data se čerpají z datového limitu 10 GB, který je v balíčku přítomen, a který lze využít v rámci České republiky). A 100 MB zkrátka není to, co si představujeme pod pojmem „neomezeně“.

Velké množství našich zákazníků často cestuje a potřebuje v pohodě komunikovat nejen doma, ale právě i při svých cestách do zahraničí. Těmto náročným zákazníkům chceme vyjít vstříc, a proto jsme pro ně připravili zajímavé řešení komunikačních potřeb v roamingu.
Vodafone logo

Vodafone do území EU zahrnuje

Neomezené volání a SMS zprávy uplatníte v následujících zemích: Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Francouzská Guayana, Gibraltar, Guadeloupe, Guernsey, Irsko, Island, Itálie, Jersey, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Manský ostrov, Martinik, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Reunion, Rumunsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Velká Británie.

Stávající zákazníci tarifu RED LTE Premium toto řešení dostali bez navýšení ceny a nutnosti cokoliv dělat. Doposud bylo pro tarif připraveno 5 dnů služby Roaming na den. Každý další den nad rámec byl pak účtován za 69 Kč. Službu Vodafone Roaming na den lze samozřejmě aktivovat i k ostatním tarifům. Za 69 Kč umožňuje po dobu 24 hodin bez příplatku volat a posílat textové zprávy stejně jako doma a využívat 100 MB dat z tarifu na den.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
pet
pokud by v cene bylo 1 gb denne tak by to bylo predrazene ale stalo by to za zvazeni. 100 mb ale je fraska a je drzost ze neco takoveho vubec mohou nabidnout
Tomáš Marný
"Cena s úvazkem na 2 roky začíná na 1 599 Kč",
tj. 1600:24=67 Kč měsíčně. Slušný ;-))
Jiří
Vodafone účtuje kolik sám chce! I když mám volné minuty vnitrostátní, účtuje z Rakouska 6,30 s tím, že se pro zahraničí nepočítají....je to prostě humbuk! Jako nejlepší firma by si neměl dovolit podrazy a dělá je...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze