V síti Vodafonu se bude do zahraničí volat levněji už od 7. května

V síti Vodafonu se bude do zahraničí volat levněji už od 7. května
Fotografie: vodafone.cz
  • Vodafone před pár okamžiky oznámil, že do všech zemí Evropské unie, ale i do některých vzdálených zámořských regionů, budou jeho zákazníci volat a psát levněji už od 7. května 2019
  • Cena volání klesne na 5,80 korun za minutu, SMS zprávy budou stát 1,80 Kč
  • Vodafone zlevňuje cca o týden dříve, než přichází v platnost plošné rozhodnutí Evropské unie

Do všech zemí Evropské unie, ale i do některých vzdálených zámořských regionů, budou zákazníci Vodafonu volat a psát od 7. května 2019 levněji, jak píše na oficiálních stránkách sám operátor. Vodafone tak činí o několik dní dříve, než nařizuje rozhodnutí Evropské unie, které už někteří operátoři napadli. Cena volání se snižuje na 5,80 korun za minutu, u SMS zpráv na 1,80 koruny včetně DPH.

Změny cen se týkají Evropské unie a navíc Islandu, Lichtenštejnska a Norska. Konkrétně jde o tyto země: Ålandské ostrovy, Azorské ostrovy, Belgie, Bulharsko, Ceuta, Chorvatsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Francouzská Guayana, Gibraltar, Guadeloupe, Irsko, Island, Itálie, Kanárské ostrovy, Kypr (řecká část), Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Martinik, Mayotte, Melilla, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Réunion, Rumunsko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Svatý Martin, Španělsko, Švédsko, Vatikán, Velká Británie


Dodržujeme náš závazek zajistit zákazníkům férový přístup k telekomunikačním službám a snižujeme cenu volání a SMS do zemí Evropské unie. Zároveň rozšiřujeme seznam států, pro které je možné využít balíčky volných minut ve vyšších tarifech Red Naplno,“ říká Enrique Vivas, viceprezident pro nefiremní zákazníky společnosti Vodafone Česká republika.

Změny platí jak pro firemní, tak nefiremní zákazníky Vodafonu. Více se můžete dozvědět i na webu vodafone.cz/volejte-bez-hranic, kde je k dispozici i přehled jednotlivých regionů a cen.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze