Vodafone 5× zvyšuje objem dat u tarifu Roaming na den

2
Vodafone 5× zvyšuje objem dat u tarifu Roaming na den
  • Ve více než 120 zemích mimo EU je k dispozici pětkrát vyšší objem dat než dosud
  • Změna se týká například i Švýcarska

Údaje za posledních 12 měsíců ukazují, že kromě zemí Evropské unie čerpají klienti Vodafonu mobilní data v zahraničí především v USA, ve Švýcarsku a Turecku. Žebříček dalších států je v přiložené grafice.

Vodafone roaming na den

Pro všechny cestovatele s neomezenými tarify, ať už na dovolenou nebo za prací, má tedy Vodafone dobrou zprávu: v tarifu Roaming na den dostanou za nezměněnou cenu 199 korun pětinásobek mobilních dat, jak uvádí v tiskové zprávě. Nejen z už vyjmenovaných zemí, ale také třeba z Thajska, Austrálie nebo z oblasti Karibiku mohou díky tarifu volat a psát SMS po celých 24 hodin neomezeně a k tomu mají 500 MB dat místo dosavadních 100 MB.

Nejen pro neomezené tarify

Toto navýšení dat platí i pro zákazníky, kteří mají už součástí tarifu 7 dní Roamingu na den. Na své si přijdou i zákazníci s omezenými jednotkami pro volání nebo SMS do všech sítí – mohou totiž službu využít do výše svých volných jednotek.

Přinášíme jasně nejlepší nabídku na trhu a chceme potěšit všechny, kteří se chystají s mobilem do světa. Dnes si můžeme být blízko, i když nás dělí tisíce kilometrů. Promo akce potrvá přes tři měsíce, do 15. května,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Možnost dalšího dokoupení dat

V rámci Roamingu na den je k dispozici nově 500 MB dat, která se odečítají z domácího datového balíčku. Během čerpání dat Vodafone informuje zákazníka SMS zprávou, kolik už vyčerpal. Pokud bude potřebovat dat víc, jednoduše si v aplikaci Můj Vodafone nastaví DataLimit pro roaming, tedy počet automatických dokoupení (vždy 500 MB za 149 Kč). V základním nastavení služby je počet dokoupení na nule. Další informace najdete na webu vodafone.cz/roamingnaden.

Seznam zemí, kterých se týká Roaming na den:

Afghánistán, Albánie, Alžírsko, Anguilla, Antigua a Barbuda, Argentina, Arménie, Aruba, Austrálie, Ázerbájdžán, Bahrajn, Bangladéš, Barbados, Bělorusko, Benin, Bermudy, Bolívie, Bosna a Hercegovina, Brazílie, Britské Panenské ostrovy, Brunej, Burkina Faso, Curacao, Čad, Černá Hora, Demokratická republika Kongo, Dominika, Dominikánská republika, Egypt, Ekvádor, Faerské ostrovy, Fidži, Filipíny, Francouzská Polynésie, Ghana, Grenada, Gruzie, Guatemala, Guinea-Bissau, Haiti, Honduras, Hongkong, Chile, Indie, Indonésie, Irák, Írán, Izrael, Jamajka, Japonsko, Jihoafrická republika, Jižní Korea, Jordánsko, Kajmanské ostrovy, Kambodža, Kanada, Katar, Kazachstán, Keňa, Kolumbie, Kostarika, Kuvajt, Kyrgyzstán, Libye, Macao, Madagaskar, Makedonie, Malajsie, Maroko, Mauricius, Mauritánie, Mexiko, Moldavsko, Mongolsko, Mosambik, Myanmar, Nepál, Niger, Nigérie, Nikaragua, Nizozemské Antily, Nový Zéland, Omán, Palestina, Panama, Papua-Nová Guinea, Paraguay, Pobřeží slonoviny, Portoriko, Rusko, Rwanda, Salvador, Samoa, Saúdská Arábie, Senegal, Seychely, Singapur, Spojené arabské emiráty (SAE), Spojené státy americké (USA), Srbsko, Srí Lanka, Středoafrická republika, Surinam, Svatá Lucie, Svatý Kryštof a Nevis, Svatý Vincenc a Grenadiny, Šalamounovy ostrovy, Švýcarsko, Tanzanie, Thajsko, Tchaj-wan (čínská provincie), Tonga, Trinidad a Tobago, Turecko, Turks a Caicos, Uganda, Ukrajina, Uruguay, Uzbekistán, Vanuatu, Zambie

Diskuze ke článku
Jindřich
Takže místo jednoho hov.a je teď pět a to se vyplatí.
mato
Smiešna ponuka. Je ďaleko lepšie si kúpiť miestnu dátovú SIM.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze