Vodafone nabízí k rodinnému tarifu Red+ internet na doma zdarma

9

Vodafone se rozhodl pro vcelku zajímavou akci k jeho dvěma tarifům pro rodiny a malé podnikatele. K tarifům Red+ nyní přidává i internet na doma zdarma. Uživatelé tak nově získají i možnost neomezeně surfovat na Wi-Fi síti.

Vodafone logo

Konkurence je konkurence, a to platí zvláště mezi operátory, kde vládne boj o každého zákazníka. Vodafone v těchto bojích platí za „lidového“ operátora, který se snaží být svým zákazníkům co nejblíže a nabídnout jim pokud možno co nejindividuálnější produkty. V tomto duchu vznikly i tarify Red+ pro rodiny a malé podnikatele. Za jednu koncovou cenu získá zákazník čtyři neomezené tarify se základním datovým objemem. Správce účtu pak může nastavit individuální množství dat, které může každá ze čtyř SIM karet vyčerpat.

Red+ Business Red+
Neomezené tarify 4 4
Sdílená data 2 GB 3 GB
Roaming až 12 dnů roamingu
Připojení bez kabelu v ceně 4/2 Mbps 8/4 Mbps
Cena 1 499 Kč 1 999 Kč

K těmto tarifům se váže i akce, kterou Vodafone případným zájemcům nabízí. K Red+ a Business Red+ uživatel získá i Wi-Fi síť „Připojení bez kabelu“ zdarma, která je jedním z nejoblíbenějších datových produktů.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Míša
Jinými slovy, o tarif není zájem, kvůli nízkému FUPu, přidáme mu data zvlášť, když se správně nabídne přes kanály, on se hlupákům prodá. Nebo třeba také ne.
Petr
To připojení bez kabelu v ceně, to je LTE bez FUPu? Platí tam taky neomezená rychlost v noci i pro ten nižší tarif?
jirka
:))))))))
Milan
Dotaz na autorku. Kde se vzala, informace, že je to k tarifu zdarma? Mě bylo jasně a několikrát řečeno, že je možnost jen zvýhodněné ceny 277 Kč

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze