Vodafone nabízí neomezený 5G tarif na vyzkoušení za 299 Kč měsíčně

1
Vodafone nabízí neomezený 5G tarif na vyzkoušení za 299 Kč měsíčně
Fotografie: Vodafone
  • Po uplynutí tří měsíců, kdy za tarif platíte jen 299 Kč měsíčně, lze službu bez sankcí ukončit
  • Vodafone přináší ale i další atraktivní novinky – například pro studenty

Vodafone odstartoval novou kampaň, v jejíž rámci nabízí služby k vyzkoušení a bez závazků za mimořádně výhodných podmínek. „Vodafone má v roce 2024 nejlepší mobilní datovou síť v Česku, a to podle výsledků nezávislého měření německé společnosti umlaut, která hodnotí přes 200 mobilních sítí ve více než 120 zemích světa. Naše nová kampaň se zaměřuje na to, aby ještě více lidí mohlo těžit z vynikající rychlosti, spolehlivosti a pokrytí naší sítě, což jim umožní naplno využívat digitální nástroje,“ říká Violeta Luca, generální ředitelka společnosti Vodafone Czech Republic.

Mobilní tarify za 299 Kč a Vodafone TV+ zdarma

Neomezené mobilní tarify Vodafonu nabízejí neomezené volání, SMS zprávy i objem dat. Tarify Premium 5G (neomezená rychlost stahování), Super+ (rychlost 20 Mb/s), Super (rychlost 10 Mb/s) i Basic+ (rychlost 4 Mb/s) ale nově spojuje i stejná startovací cena. Všechny první čtvrtrok vyjdou na 299 korun měsíčně.

Každý si tak může bez závazků vyzkoušet, co síť Vodafonu dokáže. Po uplynutí tří měsíců zaplatí zákazníci za služby standardní ceny podle jednotlivých tarifů, nebo mohou službu bez sankcí ukončit. Kdo si zvolí tarif Premium 5G, získá k němu zdarma na první tři měsíce i službu Vodafone TV+.

Speciální nabídka pro studenty s tarify #jetovtobě

Cena 299 Kč se týká také všech tarifů #jetovtobě pro mladé a studenty do věku 26 let. Ti navíc na první tři měsíce získají službu OneNumber zdarma až do dvou zařízení. Také mladí získají k tarifu#jetovtobě Premium 5G zdarma na první tři měsíce službu Vodafone TV+.

Zároveň lze s tarify #jetovtobě získat slevu 5 000 korun na chytré hodinky podporující OneNumber, které se tak dají pořídit už za dva tisíce korun. Na mobily jsou k tarifům pro mladé připravené slevy až 6 000 korun. Další tisícové slevy na zařízení ale může získat po splnění podmínek kdokoliv.

Pevné internetové připojení za 299 a Vodafone TV+ zdarma

Internet do domácnosti v nejrůznějších rychlostech až po 1 Gb/s také spojuje stejná cena 299 korun měsíčně, v tomto případě na první půlrok. K libovolné rychlosti pak zákazníci získají zdarma i Vodafone TV+, a to na první tři měsíce. Ta mimo jiné zahrnuje i předplatné prima+ rovnou s tarifem PREMIUM.

Zájemce o nejrychlejší internet pak Vodafone potěší srpnovou novinkou. Ve vybraných lokalitách (jde už o stovky tisíc domácností) dokáže Vodafone díky partnerské spolupráci nabídnout ultrarychlé připojení až 2 Gb/s, a to za cenu 849 korun měsíčně.

Kdo už dnes od Vodafonu má pevný internet nebo mobilní tarif a dokoupí si nyní službu Vodafone TV+, získá zdarma na první tři měsíce balíček kanálů Sport, který jinak stojí 220 korun měsíčně a který obsahuje mino jiné kanály Nova Sport 5 a 6. Pokud by měl někdo zájem pouze o samostatnou službu Vodafone TV+, může také využít aktuální výhodné ceny 299 korun měsíčně na první tři měsíce.

Diskuze ke článku
Korbel Jaroslav
Vodafone má nejlepší datovou síť?kdo to hodnotil, vždyť je to nejhorší síť vůbec,je neskutečně mnoho uživatelů, kterým se signál ztrácí,člověk se nedovolá,je mnoho hluchých míst a Vodafone stím nic neudělá jak bylo řečeno,to se ale neukazuje veřejnosti,v Praze je možná dobrý signál,ale Ostrava a okolí ..pevný internet má také mnoho problémů a lidé to mění za jiného poskytovatele.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze