Kaktus opět nabízí balíček 6 GB + neomezeno pro sociální sítě

Kaktus opět nabízí balíček 6 GB + neomezeno pro sociální sítě
Fotografie: Kaktus
  • Akce má stejné podmínky jako na jaře
  • Platí do 15. října

Virtuální operátor Kaktus, který provozuje svoji síť pod T-Mobile, opět oprášil akci, kterou zaujal naposledy letos na jaře. Na mujkaktus.cz a ve své aplikaci opět nabízí balíček, který je na českém trhu předplacených služeb poměrně velkorysý. Za 200 korun na měsíc totiž nabízí 6 GB dat pro libovolné použití a k tomu neomezený datový objem pro použití v aplikacích, které přistupují k sociálním sítím podle výběru operátora. Patří mezi ně Facebook, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat a WhatsApp.

Kaktus akce

Stávající zákazníci si jej mohou aktivovat ve webové samoobsluze nebo v aplikaci, pro nové zákazníky je zde připravena SIM karta s již aktivním balíčkem a stokorunovým kreditem za 200 Kč. Nabídka platí do 15. 10. 2021, v případě nových SIM karet do vyčerpání zásob. Balíček pak bude na kartě aktivní tak dlouho, dokud jej nezrušíte nebo nezaplatíte dobitím karty.

Vedle poměrně zajímavé základní nabídky zaujme Kaktus i tím, že jako jeden z mála operátorů převádí nevyužitá data do dalších měsíců. Cenu balíčku lze dále snížit tím, že budete dobíjet při speciálních akcích známých jako „dobíječka“, kdy získáte dvojnásobek kreditu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze