Vodafone doplnil nabídku základních tarifů. Ceny však zůstávají vysoké

Vodafone doplnil nabídku základních tarifů. Ceny však zůstávají vysoké
Fotografie: Vodafone
  • Novinkami jsou tarify Red Basic Lite a Red Basic+
  • Oba nabízí neomezené volání a SMS do všech sítí
  • Vodafone se však bohužel cenami nesnaží zaujmout

Vodafone se rozhodl letos na podzim doplnit nabídku paušálních tarifů a věnovat se i těm, kteří nepotřebují nebo nechtějí zcela neomezená data. Naopak ocení, že cena tarifu bude alespoň nepatrně níže. Dosavadní nabídka byla doplněna o dva nové tarify, které se nazývají Red Basic Lite a Red Basic+.

První tarif vás měsíčně vyjde na 567 Kč. Zahrnuje neomezené volání a SMS, nicméně 3 GB dat jsou opravdu málo. Dokazuje to i pohled ke konkurenci. O2 nabízí za 599 Kč alespoň 4 GB dat, T-Mobile pak za 585 Kč rovněž 4 GB a navíc službu Pořád online, díky které se vám internet nikdy nepřeruší.

Red Basic Lite
Volání neomezeně do všech sítí
SMS neomezeně do všech sítí
Data 3 GB
Měsíční paušál 567 Kč

Druhý nový tarif nese označení Red Basic+ a je pomyslným vrcholem tarifů, ve kterých není neomezený datový balíček. Měsíčně vyjde na 697 Kč a kromě již zcela samozřejmého neomezeného volání a SMS zpráv získáte 10 GB dat. Nijak oslňující nabídka to však opět není. O2 má podobný tarif sice dražší, vyjde na 749 Kč, avšak obdržíte 12 GB dat. U T-Mobile je podobný tarif za 720 Kč, nabízí 10 GB a navíc službu Pořád online.

Red Basic+
Volání neomezeně do všech sítí
SMS neomezeně do všech sítí
Data 10 GB
Měsíční paušál 697 Kč

Kompletní nabídka základních tarifů nyní čítá pět možností, které startují na 327 Kč. „Díky vylepšení našich základních tarifů platí, že neomezené volání do všech sítí spolu s neomezenými SMS zprávami je ještě dostupnější než dosud. Zároveň narostl i objem mobilních datových balíčků,“ říká Milan Raška, zastupující marketingový ředitel Vodafonu.

Vodafone
tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze