Velký den pro Samsung potvrzen. Spousta novinek se představí 26. července

1
Velký den pro Samsung potvrzen. Spousta novinek se představí 26. července
Fotografie: Samsung
  • Akce se bude tentokrát konat v Jižní Koreji
  • Primárně se představí dvojice nových modelů s ohebným displejem
  • Dočkat bychom se měli i hodinek a tabletů

V posledních měsících se dlouze spekuluje o mnoha novinkách Samsung, avšak doposud nebylo přesně známo, kdy bychom se jich mohli dočkat. Dnes však jihokorejský výrobce oficiálně potvrdil, že další velká akce s názvem Unpacked proběhne 26. července 2023.

Co se představí?

S potvrzením data jsme se bohužel nedočkali oznámení, na jaké novinky se lze těšit. Jak ale naznačují zveřejněné upoutávky, téměř jistě se dočkáme nového véčkového telefonu s ohebným displejem, kterým bude Galaxy Z Flip5.

Kromě něj bychom se měli dočkat ještě jednoho telefonu s ohebným displejem, kterým by měl být Samsung Galaxy Z Fold5 s velkým vnitřním displejem i dostatečně rozměrným venkovním panelem.

Příval novinek by měl pokračovat chytrými hodinkami řady Galaxy Watch6, a to hned několika modelů, které se mají lišit vzhledem i nabízenými velikostmi.

V neposlední řadě se delší dobu spekuluje o řadě Galaxy Tab S9, jejíž premiéra by měla být rovněž součástí poslední červencové středy. Očekává se, že stejně jako v loňském roce dojde k odhalení tří různě velkých tabletů, které však budou značnou část výbavy sdílet.