Vánoční nabídka T-Mobilu pokračuje, naděluje druhý Huawei zdarma

4

V listopadu T-Mobile odhalil svoji vánoční nabídku, ve které se objevil i set dvou telefonů za cenu jednoho (dražšího). V listopadu šlo o dvě dvojice Samsungů, v prosinci sáhl T-Mobile po konkurenci. Vyberete si Huawei P9 Lite + Huawei Y5 II a nebo Huawei P9 + Huawei P8 Lite?

V listopadu jsme si odhalili vánoční nabídku operátora T-Mobile, před pár dny jsme si pak pro vás přichystali podrobného vánočního průvodce. T-Mobile však ještě neřekl poslední slovo a jak slíbil, tak také plní – na měsíc prosinec přichystal druhou dvojici smartphonů, u kterých ten levnější dostanete zdarma. Samozřejmě nic není tak růžové jak T-Mobile hlásá. Cena dražšího modelu je vždy lehce nadsazena, navíc podmínkou je úvazek na dva roky (případně prodloužení stávajícího závazku).

TIP: Vánoční nabídky operátorů: data, menší slevy a telefony zdarma

Pokud byste se navíc operátora rozhodli v nadcházejících dvou letech opustit, budete muset cenu dárku doplatit, samozřejmě mimo pokutu za předčasné opuštění. I přes tyto nepříjemnosti jde o akci zajímavou a pár tisícikorun vám T-Mobile opravdu ušetří.

Levnější dvojici zastupují modely Huawei P9 Lite a Huawei Y5 II, celkem za oba smartphony zaplatíte 6 999 Kč, což značí úsporu 3 451 Kč. Pokud si vyberete dražší variantu, respektive Huawei P9, ke kterému dostanete zdarma Huawei P8 Lite, zaplatíte celkem 13 802 Kč. Při koupi této dvojici je úspora dokonce 5 000 Kč.

Zdroje: t-mobile.cz

Diskuze ke článku
Chuan Perverez
Diskuze na úrovni opět. Pokud chcete vyhazet odpadky tak se zbavte Samsungu s poloviční výbavou za stejný nebo vyšší peníze. Ten neumí dát do telefonu ani čidlo jasu. S odladěním systému je Huawei taky o pěkný kus dál. Takže dokud si něco sám nezkusím, držel bych radši hubu než tu ze sebe dělat blbečka buď s totálně zabržděnou nebo totálně predraženou sračkou v kapse.
Demeter
Otpatky patří do koše!
Supreme
Nevim jak otpatky, ale odpatky určitě
Supreme
Oprava odpadky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze