Unikly rendery prvních chytrých hodinek společnosti CMF spadající pod Nothing

Unikly rendery prvních chytrých hodinek společnosti CMF spadající pod Nothing
Fotografie: Nothing
  • CMF je podznačka společnosti Nothing
  • Chce vyrábět cenově dostupnější elektroniku
  • Potvrzují to úniky prvních tří produktů: hodinek, sluchátek a nabíječky

Je jasné, že po značném marketingovém úsilí se bude značka Nothing snažit vytěžit co nejvíce a přeměnit získanou pozornost na prodeje nejrůznější elektroniky. Jak dvě generace telefonů, tak plně bezdrátová sluchátka zaznamenala úspěch, a proto budou následovat i další produkty, tentokrát pod podznačkou CMF. A autoři účtu @TechLeaksZone na sociální síti X údajně vědí, co přesně to bude.


Už 26. září pro se má pro indický trh představit hned trojice produktů. Všechny mají výrazně oranžovou barvu, kterou CMF používá ve svém logu. Konkrétně jde o GaN nabíječku s třemi výstupy a výkonem až 65 W, plně bezdrátová sluchátka a chytré hodinky.

Hodinky mají klasický design používající hliníkový obdélník se zakulacenými rohy. Mají nabídnout 1,96" AMOLED displej s funkcí AOD a maximálním jasem 600 nitů. Ve výbavě nechybí 100 ciferníků, 110 sportovních módů, monitor srdečního tepu, senzor kyslíku v krvi, sledování spánku, monitor stresu, dechová cvičení a další. Hodinky zvládnou volání přes Bluetooth s potlačením okolního ruchu. Jejich 330mAh baterie vydrží až 13 dní s vypnutým AOD a spolehnout se můžete i na ochranu IP68.

Nejzajímavější je ale na hodinkách jejich cena, na indickém trhu mají stát pouhých 4 500 rupií. To by s českou daní znamenalo méně než 1 500 korun. Stejně „agresivní“ cenu mají i TWS sluchátka za 3 500 rupií (asi 1 200 korun s českou daní) a nabíječka za necelou tisícikorunu. Pokud se dané ceny potvrdí, pak CMF potvrzuje původní slib zakladatele Carla Peie o tom, že se chce soustředit na nadčasový design za skvělou cenu a ve své kategorii excelovat poměrem cena/výbava. Nezbývá tedy doufat, že se rozšíří i mimo Indii.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze