Obrazem: na Nothing Phone (2) se stojí ve světě fronty jako před lety na iPhony

2
Obrazem: na Nothing Phone (2) se stojí ve světě fronty jako před lety na iPhony
Fotografie: Nothing
  • Značka zveřejnila video ukazující velkou frontu v Londýně
  • Nothing Phone (2) lze ještě před vyřízením předobjednávek okamžitě pořídit v tzv. Nothing Drops
  • Nám nejblíže bude tato událost v Berlíně zítra od 10:00 SELČ

Před pár dny představený Nothing Phone (2), který již máme v redakci a testujeme, ve světě vyvolává rozruch, jak se alespoň zdá z videa, které sdílela značka Nothing na oficiálním profilu. Nothing Phone (2) lze sice předobjednat za částku od 15 490 Kč viz naše podrobné představení, ovšem dočkáte se jej „až“ 17. července. Pokud se vám ale nechce čekat až do příštího týdne a jste v jednom z velkých světových měst, kde jsou zřízeny tzv. Nothing Drops, můžete jej mít hned, tedy poté, co si vystojíte pořádnou frontu. Ta nám připomíná ty, které se před pěknou řádkou let stály i v tuzemsku na iPhony.


Nothing Drops jsou současně vůbec první místa, kde si můžete Nothing Phone (2) (2) a Ear (2) osobně zakoupit. Najdete je přitom po omezenou dobu v různých městech, přičemž v Londýně a New Yorku se tyto akce již konaly. Další na řadě, jak informuje phonearena.com, jsou Dublin, Madrid, Helsinky, Paříž, Milán, Tokio a mnoho dalších měst po celém světě, nám nejblíže by měl být Nothing Drop v Berlíně už zítra v 10:00 SELČ, přičemž více lze zjistit přímo na stránkách nothing.tech.


Jen krátce připomeneme, co Nothing Phone (2) nabízí. Jednou z jeho hlavních předností je 50Mpx hlavní fotoaparát Sony IMX890 s optickou stabilizací obrazu. Zaujme ale například i garancí tří velkých aktualizací systému Android a čtyřmi roky bezpečnostních záplat, které budou pravidelně chodit každé dva měsíce. Opomenout nesmíme ale ani originální design s využitím LED či 6,7" LPTO AMOLED displej s Full HD+ rozlišením a obnovovací frekvencí 120 Hz, bezdrátové nabíjení nebo výkonný procesor Snapdragon 8+ Gen 1 a další vlastnosti typické pro vlajkové mobily. Na mobilenet.cz se proto můžete těšit včetně recenze i na další obsah zaměřený na tento zajímavý telefon.

Nothing Phone (2)

Rozměry162,1 × 76,4 × 8,6 mm, 201 g
DisplejOLED, 6,7" (2 412 × 1 080 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen1+,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor4 700 mAh
Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Na iphony v těch frontách, krom pár pomatenců, byli hlavně překupníci a podobná havět. Tady to budou snad koncoví zákazníci.
Viktor Čistý
Viktor Čistý
Proč ne, CHTIVÝCH CVOKŮ bylo, je a bude VŠUDE DOST :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze