Jeden z nejzajímavějších telefonů poslední doby dostává zásadní aktualizaci

Co vylepšuje?
Jeden z nejzajímavějších telefonů poslední doby dostává zásadní aktualizaci
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Aktualizace má jen 105 MB, ale podle seznamu změn se zdá být vcelku zásadní
  • Vylepšení se dočkaly fotoaparáty, nabíjení, baterie i biometrické systémy pro zabezpečené přihlášení do telefonu

O Nothing Phonu (2) je od premiéry, která proběhla teprve před pár dny, dost slyšet. Nejenže se na něj ve světě stojí fronty jako před lety na iPhony, ale nyní také dostává zásadní vylepšení. Tím je první aktualizace, která má podle gsmarena.com sice jen 105 MB, ale přináší celou řadu vylepšení.


Podle seznamu změn se aktualizace zdá být poměrně zásadní. Dá se očekávat velké množství vylepšení týkajících se fotoaparátu, například režim Portrét s podporou 2× zoomu, podporu snímání pohybu v režimu 50 Mpx, optimalizovanou účinnost HDR, čistější fotografie při 4× až 10× zoomu nebo minimalizaci zpoždění při natáčení videa, které dostane i lepší stabilizační algoritmus.

Kromě toho aktualizace vylepšuje také výkon baterie a nabíjení v extrémních podmínkách, stejně jako optimalizuje bezdrátové nabíjení a reverzní bezdrátové nabíjení. Vylepšení se má dočkat i odemykání pomocí rozpoznání obličeje a pomocí čtečky otisku prstů.

Došlo také k opravě obecných chyb týkajících se NFC a stability sítě. Stejně tak jsou k dispozici nové widgety na Always-on-displej + další novinky (včetně čtyř nových tapet, režimu ovládání jednou rukou atp.). Na mobilenet.cz se můžete v následujících dnech těšit včetně recenze i na další obsah zaměřený na tento zajímavý telefon s originálními LED prvky, 6,7" LPTO AMOLED displejem a fotoaparátem Sony IMX890 s optickou stabilizací obrazu. Co vás na něm zajímá nejvíce?

Nothing Phone (2)

Rozměry162,1 × 76,4 × 8,6 mm, 201 g
DisplejOLED, 6,7" (2 412 × 1 080 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen1+,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor4 700 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze