Tlačítko Revolar Instinct z Indiegogo zbaví strachu i v temném parku

GadgetMix
2
Tlačítko Revolar Instinct z Indiegogo zbaví strachu i v temném parku
  • Tlačítko Revolar Instinct odešle informace a polohu až na pět kontaktů
  • Nabízí tři režimy s jedním, dvěma nebo třemi stisknutími
  • Bluetooth sluchátka SlimBuds jsou uzpůsobená pro používání s helmou
  • K vybrání požadovaných prostředků stačilo 24 hodin

Kouzelné tlačítko pro větší bezpečí

Vypadá jako klíčenka a na klíčích jej skutečně nosit můžete. Ve skutečnosti je však Revolar Instinct chytré tlačítko, které ocení všichni, kdo se bojí chodit v noci sami. Jedná se o nejrychlejší způsob, jak se spojit se svými blízkými, když se necítíte v bezpečí.

V nebezpečné situaci nemusíte mít čas použít telefon nebo se k němu nemůžete dostat. S chytrým tlačítkem se nemusíte zdržovat vytáčením telefonního čísla nebo psaním SMS, stačí ho pouze stisknout.

Revolar Instinct

V aplikaci Revolar, která je k dispozici pro Android 5.0 a vyšší a iOS 9.0 a vyšší, si vyberete až pět důvěryhodných kontaktů a co po stisknutí tlačítka obdrží. Jedním stisknutím informujete své milované, že jste se v pořádku dostali domů. Dvě stisknutí jsou už vážnější, kdy cítíte, že je něco špatně. Tři stisknutí jsou už poplach, kdy chcete, aby vaši milování poslali na vaši polohu pomoc.

Revolar Instinct

Revolar Instinct však nemá využití pouze při nočních procházkách, ale nabízí i další zajímavé funkce. Uplatnění najde například v případech, kdy se rande nevyvíjí podle vašich představ nebo se chcete vzdálit z nudné porady. Diskrétně jím vyvoláte zvonění na připojeném telefonu a získáte tak výmluvu, proč se vzdálit.

Revolar Instinct

Kromě bezpečnosti rovněž funguje jako kterýkoli jiný fitness tracker, který počítá kroky. Použitá baterie přitom vystačí až na rok provozu, takže se nemusíte obávat, že mu dojde energie v tu nejnevhodnější dobu.

Revolar Instinct

V tuto chvíli je již Revolar Instict ve výrobě se všemi potřebnými certifikáty. Na pulty obchodů se dostane letos v létě, ale v rámci kampaně na Indiegogo ho můžete mít za zvýhodněnou cenu 59 dolarů (1 500 Kč) + poštovné již v průběhu května. Proti maloobchodní doporučené ceně přitom ušetříte 26 procent.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 4. 5. 2017
  • Požadovaná částka: 50 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 58 044 dolarů (12. 4. 2017 11:00)

Ideální sluchátka nejen pro motorkáře

Pokud potřebujete nosit helmu, je velice obtížné mít současně nasazená sluchátka. Bluetooth sluchátka SlimBuds však můžete pohodlně nosit i s helmou. Mají úzký profil, takže snadno přetáhnete helmu přes uši, aniž by jakkoli překážela. Silikonové ušní úchyty pak zajišťují bezpečné usazení uvnitř ucha, takže nehrozí jejich vypadnutí.

Díky své konstrukci jsou tak ideální pro činnosti, jako je jízda na motorce, kole, lyžích a při dalších silových sportech. SlimBuds poskytují pasivní zvukovou izolaci, která odfiltrovává nežádoucí vítr a hluk motoru. Výsledkem je tak čistý zvuk při jakékoli rychlosti.

SlimBuds

Na kabelu, který spojuje obě sluchátka, je umístěn mikrofon, jemuž tvůrci říkají „Chin-Mic“. Při nasazení sluchátek přiléhá na bradu pod spodním rtem. Stovky testů ukázaly, že toto místo je nejideálnější pro dosažení čisté a srozumitelné konverzace s minimálním rušením větrem při nošení celoobličejové helmy. I bez ní, například na kole, však funguje lépe než drtivá většina konkurence.

SlimBuds

Sluchátka doplňuje dálkový ovladač SlimRemote, jehož design je inspirován tradičními pákami, takže umožňuje jezdci kontrolu, aniž by sundal ruku z řídítek. Ovladač je se sluchátky propojený přes Bluetooth a umožňuje ovládat audio, přijmout telefonní hovor a aktivovat hlasové příkazy.

SlimBuds

Kromě kvalitního zvuku a snadného ovládání je však neméně důležitá bezpečnost. Obslužná aplikace EAOS Co-Pilot využívá sekundární mikrofon v bradové části k poslouchání okolního prostředí. Informace jsou v reálném čase odesílány do aplikace, která je vyhodnocuje. Když zaregistruje něco, co je důležité, jako je zvuk sirény, uslyší to i jezdec. Aplikace Co-Pilot však umožňuje i v případě nouze odeslat polohu na uložené kontakty stiskem jediného tlačítka. Zajímavou funkcí je i push-to-talk hlasový chat s dalšími uživateli.

EAOS Co-Pilot

SlimBuds můžete mít v kombinaci černé a zlaté nebo černé a šedé. V rámci kampaně na indiegogo.com získáte sluchátka se třemi různými úchyty do uší a třemi pěnovými nástavci za 119 dolarů (3 020 Kč) + poštovné. Na 169 dolarů (4 290 Kč) + poštovné pak vyjde sada včetně dálkového ovladače SlimRemote. Odhadované datum dodání je v srpnu 2017.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 10. 5. 2017
  • Požadovaná částka: 30 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 61 121 dolarů (12. 4. 2017 17:00)
Diskuze ke článku
Ron Jeremy
Jenom hlupák by si na motorce dal do uší špunty, aby neslyšel okolní provoz, a spoléhat na to, že sluchátka "poznají", co je důležitý zvuk, je poněkud naivní (pokud není v článku chyba a nefunguje to jinak). Na tyto účely se vyrábí spousta velmi dobře funkčních HF sad včetně toho ovládání na řídítkách.
Ze zkušenosti: Na bicyklech vídám spoustu takových individuí, kteří se takto zvukově izolují špuntovými sluchátky v uších - jejich inteligence je zjevně málokdy vyšší, než počet zubů na převodníku, a v provozu se chovají jako čuňata. Snad tahle retardovanost nedorazí i mezi motorkáře...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze