Testujeme: nové Sony Ericssony Aino, Yari, T715 a HTC Tattoo

2

V redakci pro vás právě testujeme žhavé novinky od Sony Ericssonu. Jedná se o model Aino, Yari a T715. Mimo ně se testu podrobuje i HTC Tatoo. Zeptejte se nás na vše, co vás zajímá!

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Sony Ericsson Aino

Naprosto čerstvá novinka od švédsko-japonského Sony Ericssonu s originálním jménem Aino. Nový model se může pochlubit zajímavým designem, 8 Mpx fotoaparátem, velkým displejem, Wi-Fi, anebo schopností dálkově ovládat PS3.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Aino: nový multimediální skvost

img//

Sony Ericsson Yari

Sony Ericsson představil nové modely řady Entertaiment Unlimited. Jako první byl představen model Yari. Stylový vysouvák nabídne pohodlné hraní her, 5 Mpx fotoaparát, GPS, rozměrný displej a inovované uživatelské prostředí.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Yari: stylový vysouvák s bohatou výbavou

img//

Sony Ericsson T715

Sony Ericsson představil stylový, elegantní a tenký telefon vysouvací kosntrukce T715. Novinka je kombinací elegantního designu a standardní výbavy. T715 navazuje na starší model ze stejné "fashion" řady L.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson T715: žiju stylem a praktičností

HTC Tatoo

HTC představilo druhý model s Androidem a zároveň nabízející uživatelské prostředí Sense. HTC Tatoo sází na personalizaci i kvalitní výbavu, ve které nechybí hudební a multimediální funkce včetně FM rádia, Wi-Fi, GPS nebo HSDPA.

TIP: přečtěte si také preview:HTC Tatoo: další Android s velkým pontenciálem

img//

Diskuze ke článku
vapicek
Měl bych dotaz na nastavení velikosti písmen při psaní sms u SE, jak T715 i C510, předem děkuji.
Petra
Nedávno mi odešel starý naprosto úžasný z710i od sony ericsson, se kterým jsem měla ty nejlepší zkušenosti a proto jsem se rozhodla že si koupím nový mobil od toho samého výrobce. Je to onen T715 uvedený výše. Vzhled ok, trochu mě překvapil kryt (jednolitý ne moc pružný kus plechu), který se skoro nedá sundat a později samy od sebe odletěly obě packy ale ok, to by se ještě dalo vyložit jako že jsem levá. Spolu s mobilem jsem zakoupila paměťovou kartu která se tvářila jakože je funkční ale jen do té doby než jsem do ní zkusila něco zkopírovat. Potom bum, karta zmizí. Šup, cesta do obchodu, výměna. Nová karta je na tom částečně lépe, zmizí jen při pokusu kopírovat soubory přímo z PC. Takže importace souborů vypadá takto: PC -> telefon -> karta. Trochu zdlouhavé, aspoň se mezitím můžete modlit ať to nezamrzne, ale co bychom chtěli po Made In China, kterýžto nápis zdobí krabičku od mobilu. Takže: SONY ERICCSON UŽ NIKDY, S TÍMHLE JDĚTE DO ***!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze