HTC Hero a Tattoo dostanou oficiální update firmware

3

HTC si v posledních letech získává výbornou reputaci díky softwarové podpoře svých produktů. I majitelé více jak rok starých zařízení se mohou těšit z neutichající podpory. HTC to opět potvrzuje u svých několik let starých modelů Tattoo a Hero, pro které připravil nové aktualizace.

V současné době patří HTC mezi společnosti, které se mohou pochlubit pomalu nejlepší podporou svých produktů. Lze to vidět na starších, ale i nových modelech tohoto výrobce. Například model Desire, který je v současné době nahrazený modelem Desire HD má přislíbenou podporu na aktualizaci operačního systému 2.3 Gingerbread a v létě zřejmě i na Android 2.4. Opravdu velké překvapení pak přinesla zpráva, uvádějící nové aktualizace pro již pár let staré modely Tattoo a Hero.

HTC Tattoo
Čtěte: Recenze HTC Tattoo - tetovaný low-end

Model Tattoo dostane novou ROMku s číselným označením 1.67.405.6 a model Hero pak dostane ROMku s označením 3.32.405.2. Informace o nových aktualizacích uveřejnilo samotné HTC na svých stránkách v sekci podpora. Co tyto nové aktualizace přinesou bohužel nevíme, výrobce neodtajnil changelog. Více informací však budeme jistě znát již brzy.

HTC Hero
Čtěte: Recenze HTC Hero: hledá se Hrdina

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Jarda
To má být vtip ??? HTC že podporuje své výrobky... A co takový, ve své době luxusní, Diamond ? Za celou dobu vydali pouhou jedinou ROM a dodnes to nevyřešilo mnoho chyb, které tento přístroj má...
Raiden_cz
Myslím že autor tím chtěl říct to, že HTC vysoce podporuje svoje mobilní telefony s OS Android. A kdyby byli špatní jen kvůli tomu že nepodporovali jeden telefon, to teda nevim
Markotan
ako ze tam nemaju napisane co je predmetom update !!! treba lepsie citat: Update: HTC Peep co je HTC twitter

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze