TCL začne ještě letos vyrábět ohebné OLED displeje

6
TCL začne ještě letos vyrábět ohebné OLED displeje
  • Produkce má začít během 4. čtvrtletí roku 2019
  • TCL má údajně již nasmlouvané první odběratele

Čínská společnost TCL, která do světa vypouští smartphony mimo jiné pod značkami Alcatel a BlackBerry, nám již v únoru oznámila, že se hodlá zaměřit na produkci ohebných displejů. Měli jsme dokonce možnost nahlédnout na několik prototypů konstrukcí možných budoucích zařízení. Nyní přinesl gizchina.com informaci o tom, že v průběhu posledního čtvrtletí roku 2019 má TCL ve svém závodě v čínském městě Wuhan zahájit výrobu ohebných OLED panelů, konkrétně se tak stane v divizi displejů Huaxing Optoelectronics.

Vedení společnosti TCL uvedlo, že Huaxing Optoelectronics dosahuje dvouciferného růstu nejen co se prodejů, ale i ziskovosti týče. Doplnilo také, že již společnost dosáhla dohod s některými z předních výrobců mobilních zařízení, kteří by se tak mohli zařadit mezi první odběratele ohebných displejů od TCL.

I TCL představil ohebná a skládací zařízení

Diskuze ke článku
Jaroslav
Pořád nechápu k čemu je to dobré....
Porydge
V mobilech k ničemu, ale v chytrých naramcích je to nejlepší využití. Jen je smutné, že se z toho všichni snaží vyrobit kočkopsa (mobil ze kterého je po rozevření tablet) a náramek z toho udělala jen Nubia.
Dodo
Tak jestli s tím budou slavit stejný úspěch jako s mobily, tak potěš koště.
Janek
I když se to nezdá, tato firma měla zisk přes 30 miliard HK$, což v přepočtu je cca 100 miliard Kč. Byl bych rád, kdyby takto " neúspěšné" firmy existovaly v ČR.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze