Takto bude vypadat Windows Phone na FullHD displeji

13

V polovině měsíce září bychom se měli dočkat tabletofonu od Nokie. Ten by měl nabídnout, jako první telefon s Windows Phone, Full HD rozlišení. Jeho podporu bude přidá update GDR3 a jak bude prostředí vypadat? Máme tu první screenshot.

Předně si musíme říci, kdy s touto aktualizací počítat. Microsoft by to s ní, a možná i s jeho vlastními telefony, které budou následovat po akvizici mobilní divize Nokie, chtěl stihnout na předvánoční trh. Předpokládá se, že bude dostupna na přelomu října. A teď k samotnému prostředí. Jedná se o screenshot zřejmě z Lumie 1520, připravovaného tabletofonu od Nokie. Na první pohled je jasné přidání dvou sloupců pro nejmenší dlaždice. Na 6palcovém displeji, který má Lumia 1520 mít, to určitě bude vypadat lépe, než by vypadaly stávající čtyři.

Screenshot GDR3

Při podrobnějším zkoumání nacházíme aplikaci "Story teller", mohlo by se jednat o sdružování sérii obrázků k jedné události, ale to jsou jen spekulace, nechme se překvapit.
K nám se zatím pomalu dostává aktualizace Amber (Nokií vylepšená GDR2), přečtěte si, co přináší a zkraťte si tak čekání.

Zdroje: mynokiablog.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Mišenko Jursa
Mišenko Jursa
Naposledy upraveno: 5. 9. 2013 06:37
Pekne neprehľadný bordel
Jan Gromanoza Yennekovicz
Jan Gromanoza Yennekovicz
Uz sa mi to zda byt trosku neprehladne ale mozno je to iba o zvyku.
Rudolf
To GDR3 bude dostupne aj pre Lumiu 920 (4,5") ? Alebo len pre ten tabletofon (6") ?
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Do najmenších dlaždíc by mohli zakomponovať aspoň názov aplikácie :/
Inak ako to bude s doterajšími plánovanými modelmi? Budú vôbec predstavené keďže MS odkúpil Nokiu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze