LG Optimus 3D a tablet Optimus Pad v reklamě (video)

1

V Barceloně chystá LG opravdovou 3D ofenzívu. Rovněž plánuje rozšířit portfolio tabletů. Zatímco doposud jsme o chystaných novinkách LG Optimus 3D a Optimus Pad měli jen kusé informace a několik fotografií, na internet nyní unikla dvě prezentační videa, která budou zřejmě sloužit i jako reklama.

Již jsme vás informovali, že se v pondělí v Barceloně dočkáme představení 3D mobilu se dvěma kamerami LG Optimus 3D a nového tabletu LG Optimus Pad, který bude evropskou verzí tabletu G-Slate a rovně. Nyní se můžeme podívat i na prezentační videa. Jak se vám novinky líbí?

LG Optimus 3D

Reklama ukazující výhody 3D zobrazení na mobilu LG Optimus 3D. Mimo jiné potvrzuje přítomnost dvou kamer pro zachycení 3D obrazu a také praktický stojánek.

LG Optimus Pad

Reklama na motivy filmu Transformers ukazuje důležité funkce nového tabletu. Chybět nebude 3D zobrazení a nahrávání 3D videa a dvoujádrový procesor. Mimochodem, všimli jste si nepřátelského robota, který je zničen nárazem do budovy s nakousnutým jablkem. Symbolika je jasná, LG Optimus Pad míří, stejně jako tablety ostatních výrobců, proti Apple iPadu.

Diskuze ke článku
lui
hloupější reklamu než na optimus 3D jsem snad ještě neviděl, ale to jen vlastně svědčí o tom, že nejsem cílová skupina ... moc bych od toho nečekal

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze