MWC: jak se představoval LG Optimus 3D a Optimus Pad (video)

Podívejte se, jak vypadala tisková konference LG na Mobile World Congressu v Barceloně, na které LG představovalo své novinky Optimus 3D a tablet Optimus Pad. Připomeňte si ty nejdůležitější vlastnosti novinek na HD videu přímo z Barcelony.

Na videu vám LG vysvětlí, jak funguje dual-core, dual-channel, dual-memory architektura v revolučním 3D mobilu LG Optimus 3D. Uvidíte ty nejdůležitější vlastnosti nového tabletu LG Optimus Pad a můžete se pobavit nefungující prezentací videohovoru. Inu, i zde platilo, že to, co bylo 20x vyzkoušené a bez problému fungující před prezentací, se naostro a naživo pokazí. Ostatně své o tom mohou říct i HTC a Microsoft, kteří při svých prezentacích v Barceloně měly nejvíce problémů. Na konci videa se můžete podívat na všechny reklamy a prezentace LG Optimusu 3D. Také jste hloubali nad tím, k čemu vlastně je 3D v mobilu? Tyto krátké spoty vám to jistě osvětlí.

LG Optimus 3D: oficiální fotografie

LG Optimus 3D: živé fotografie z Barcelony

TIP: přečtěte si preview, prohlédněte živé fotografie a pusťte si video LG Optimusu 3D

LG Optimus Pad: živé fotografie z Barcelony

TIP: nezapomeňte ani na LG Optimus Pad, naše živé fotografie a komentované HD video z Barcelony

Vychutnejte si tedy atmosféru představování nových LG a připomeňte si některé důležité novinky z Mobile World Congressu v Barceloně.

Tiskovka LG na MWC Barcelona 2011

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze