Tablet LG Optimus Pad: první informace a video

Nový tablet LG Optimus Pad bude unikátní svým dotykovým displejem, který bude poskytovat 3D obraz a nabídne nejnovější operační systém Honeycomb 3.0 od Androidu. Zákazníci v USA si jej budou moci koupit po názvem G-Slate. Podívejte se na první video a informace.

Přinášíme první screenshoty a video, prezentující obě verze tabletů Optimus Pad a G-Slate, přičemž obě varianty tabletů pracují pod operačním systémem Honeycomb 3.0. Dotykový 3D displej nabídne úhlopříčku 8,9" s prozatím nespecifikovaným rozlišením. Pro sledování 3D obrazu bude nutné použít speciální brýle. Interní paměť nabízí královskou hodnotu 32 GB. Nový tablet klade důraz i na fotografické schopnosti. Nabídne 5 MPx fotoaparát, umístěný na zadní straně a 2 MPx kameru určenou pro videohovory na přední straně. Fotoaparát s vyšším rozlišením bude schopen pořizovat video v rozlišení Full HD 1080p, s možností natáčet i 3D obraz. Bude mít rovněž dvě čočky, stejně jako nový chystaný mobil od LG?

Varianta G-Slate by měla vstoupit do prodeje na jaře letošního roku a spolu s ním současně do prodeje vstoupí v Evropě i Optimus Pad. Zatím nelze odhadovat cenu, za kterou jej můžeme očekávat.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze