LG připravuje model Optimus 3D (2x Aktualizováno)

S blížícím se Mobile World Congressem se na světlo světa dostávají telefony, které budou za pár dní pravděpodobně v Barceloně představeny. Jedním z nich je i nový člen rodiny Optimus od LG.

O telefonu na níže přiložené fotografii se prozatím skoro nic neví. Displej by krom 3D technologie měl mít úhlopříčku 4 palce. Operačním systémem bude samozřejmě Android a otazník visí jen nad použitou verzí. Takřka jistotou je použití dvoujádrového procesoru spolu s grafickým čipem nVidia. Nezbývá než doufat, že se tohoto aparátu opravdu již za pár dní dočkáme. Sledujte i nadále mobilenet.cz, chystáme pro vás podrobné zpravodajství z blížícho se Mobile World Congressu v Barceloně.

Jedná se o LG Optimus 3D?

Aktualizováno 2. 2.2011: další informace

Internetem kolující doměnky se potvrdily. Jihokorejský výrobce na Mobile World Congress v Barceloně opravdu představí nový přírůstek telefonů Optimus, který nabídne displej s 3D zobrazením. Naprostou ojedinělostí však bude možnost nahrávat 3D video ve vysokém rozlišení. Umožní to dvojice kamer na zadní straně. Dočkáme se také HDMI konektoru. Ani ne za dva týdny už budeme po představení vědět více.

Aktualizováno 8.2.2011: video

Představení špičkového modelu řady Optimus LG se ruku v ruce s veletrhem MWC v Barceloně blíží. Čekání může ukrátit i tento reklamní spot na LG Optimus 3D.

Zdroje: phonearena.com, slashphone.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze