Tajné HTC Ville s Androidem 4.0 bude tenké pouze 8 milimetrů

1

Tchajwanská společnost HTC údajně připravuje smartphone s novým Androidem 4.0 ICS, který by měl kromě jiného nabídnout také tělo, které by mělo být tenké pouze 8 milimetrů, což je méně než většina smartphonů. Přichází další mobilní anorektik?

Tip: přečtěte si také článek - Tajné HTC Edge: první čtyřjádro na obzoru

Server BGR.com zveřejnil špionážní fotografie a také tajné informace o chystaném HTC s kódovým označením Ville. Přístroj by měl být postavený na nejnovějším operačním systémemu Android 4.0 Ice Cream Sandwich a premiéru by si na něm měla odbít nová verze uživatelského prostředí HTC Sense 4.0. Smartphone bude disponovat 4,3 palcovým Super AMOLED displejem s rozlišením QHD (960×640 pixelů). Pohánět jej bude svižný dual-core procesor řady Snapdragon 4 s taktem 1,5 GHz. HTC Ville dostane do vínku také 8 Mpx fotoaparát s autofocusem a nahráváním Full HD videa. Napájet tento silný hardware bude 1650 mAh baterie. A to nejlepší nakonec. Kovová konstrukce chystané novinky bude tenká pouhých 8 mm, tedy méně, než nabízí třeba iPhone 4S nebo jiné tenčí smartphony. Tloušťkou se ale nevyrovná nové super štíhlé Motorole RAZR, která má v pase pouze 7,1 milimetrů. Přístroj by měl také spadat do kategorie hudebních modelů s podporou Beats Audio a představen bude zřejmě na blížícím se MWC 2012 v Barceloně.

Zdroje: bgr.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Karel
Příchod ICS a absence tlačítek by měl být k důvodem k hledání nových designových cest, protože designéři mají teď "volné ruce". Ne důvodem k ochuzení toho starého, který byl už tak nudný:(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze