Sony Ericsson připravuje nový hudební přehrávač na Android 4.0

Japonský gigant Sony Ericsson připravuje zcela přepracovaný hudební přehrávač. Premiéru by měl mít na jeho nových smartphonech s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich, které představí v roce 2012.

Tip: přečtěte si také článek - Souboj bestsellerů: Sony Ericsson Xperia mini vs. Nokia 500

Sony Ericsson ve svých smartphonech s Androidem používá již delší dobu více méně pořád stejně vypadající hudební přehrávač. Ve svých telefonech s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich, které výrobce představí v letošním roce, už u něj ale bude používat zcela nový design. Ten bude součástí nového uživatelského prostředí ICX (Ice Cream Xperia). Svým stylem tak trochu připomíná vzhled aplikací konkurenčního operačního systému Windows Phone 7 (GUI Metro).

První uniklé screeny z nového hudebního přehrávače v telefonech Sony Ericsson
Čtěte: Sony Ericsson opět láká na Xperii arc HD a Xperii ion (4x aktualizováno)

To, že se jedná o přehrávač právě pro telefony značky Sony Ericsson, potvrzují ikonky Sense Me a Clear Bass. Tyto technologie výrobce ve svých přístrojích používá bez ohledu na platformu již několik let. Přehrávač se tedy objeví v nových telefonech které výrobce již brzy představí třeba na blížícím se veletrhu CES 2012 (tisková konference Sony se bude konat 9. ledna). Naznačuje to kromě jiného i rozlišení uniklých screenshotů 1280×720 pixelů, které by měli mít některé telefony, které výrobce sice doposud nepředstavil, ale jejich tajné fotografie již také na internet před časem unikly. Nový hudební přehrávač bude samozřejmě i velkého updatu aktuálně prodávaných modelů na Android 4.0 ICS.

Zdroje: blog.se-nse.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze