Twist v září pro studenty: 10 GB za 30 korun

Twist v září pro studenty: 10  GB za 30 korun
Fotografie: Eliabe Costa, unsplash.com
  • Studenti a žáci mohou získat speciální edici předplacené karty
  • Září přineslo také speciální akci na telefony Xiaomi
  • Zvýhodněné jsou také T Phony a T Tablety

Operátor T-Mobile připravil na září akci, která se týká speciálně studentů a žáků. Všichni ti mladší 26 let, kteří předloží na prodejně platný doklad (potvrzení o studiu, žákovský/studentský průkaz, ISIC kartu, EŽK či studentskou kartu Českých drah) a poskytnou operátorovi svůj e-mail, si budou moci zakoupit jednu předplacenou kartu s 10 GB dat na měsíc za 30 Kč, kterou jim operátor aktivuje hned na prodejně. Hodnota karty je 200 Kč.

Další akce spuštěné společně se začátkem září už platí pro všechny. Až do konce roku platí speciální nabídka televizorů a notebooků s tarifní dotací až 5 000 Kč podle výše tarifu. Vybrané notebooky jsou navíc podpořeny další dotací 2 500 Kč. I v září pak mohou zákazníci využít tarifní dotace na všechny iPhony a Apple Watch.

Nový školní rok odstartuje s korunovou cenovkou na oblíbeném modelu Xiaomi Redmi 12C 128 GB. Extra dotací bude zvýhodněný také Xiaomi Redmi 10 5G dostupný za 1 499 Kč a modely Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB a Xiaomi Redmi Note 12 5G 128 GB, oba již za 1 999 Kč. Tarifní dotace se budou vztahovat na kompletní portfolio Xiaomi.

Extra tarifní dotace budou moci zákazníci uplatnit také na nové modely T Phone, T Phone Pro a T Tablet (dostupný již za 999 Kč s tarifem Neomezeně XL s výhodou).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze