T-Mobile jde proti Datamanii a také nabízí 100 GB za 300 korun

17
T-Mobile jde proti Datamanii a také nabízí 100 GB za 300 korun
Fotografie: Ondřej Pohl, mobilenet.cz
  • T-Mobile nabízí limitovanou edici karty s balíčkem 100 GB dat
  • Výhodná nabídka má však řadu omezení

Předplacenou kartu Damania od O2 asi není nutné pravidelným čtenářům více představovat. Až doposud platilo, že i po nedávném zdražení na 350 korun za měsíc se jedná o nejvýhodnější nabídku pro přenos velkého objemu dat na trhu českých předplacených karet, která předčí i mnohé paušály.

Nyní to vypadá, že se T-Mobile po několika letech rozhoupal k odpovědi. V jeho e-shopu najdete speciální limitovanou edici nazvanou 100 GB dat za 300 korun. Když se ale na nabídku podíváte důkladněji, stejně jako v případě Datamanie zde naleznete několik zásadních omezení.

Edice 100 GB

V první řadě se jedná o limitovanou nabídku, která je prozatím vyhlášena do 30. 6. nebo do vyprodání zásob. Pokud tedy nestihnete kartu pořídit včas, máte smůlu. I při následném používání karty se musíte smířit s několika omezeními. Data je možné přenášet pouze v ČR, ale rovnou máte přístup i k 5G. Největší háček se ale schovává v dobíjení. Každý měsíc se balíček automaticky obnovuje a pokud máte 11 měsíců v řadě dostatečný kredit, pak máte 12. obnovení zdarma. Na druhou stranu karta může zůstat bez kreditu maximálně 90 dní. Po této době balíček propadne a už jej nepůjde obnovit.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 2. 6. 2023 11:50
Takže pokud člověk má 11 měsíců kredit, tak reálně vyjde na 275 Kč v průměru?
Janek Fanek
Janek Fanek
Opět nejasná formulace podmínek jako v mnoha jiných případech. 100 GB dat pro rodinu, 1 karta SIM pravděpodobně twist režim, kde mohu kartu použít? Pro smartfone, tablet, počítač či router, nebo lze použít pouze je přesně určený typ zařízení a kartu budu půjčovat členům domácností podle pořadí. T-mobile má např tarif pro tablet a počítač ale nikoliv pro smartfon. Odděluje mobilní data a data prostřednictvím wifi, omezuje použití routeru jen na pevné umístění a řada dalších podmínek. Jen pečlivé studium obchodních a provozních podminek ukáže uživateli jaká je skutečnost a zda skutečně je nabídka výhodná.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Jak může být člověk pitomý aby chtěl tohle 😂 vždyť je to to samé jako u O2..
Leoš Kaňa
Leoš Kaňa
O2 je o 49 korun dražší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze