T-Mobile představil tři balíčky s neomezeným voláním pro Twist

7

T-Mobile představil pro uživatele svých předplacených karet Twist tři nové balíčky, které zahrnují různé formy neomezeného telefonování. Základ tvoří volání zdarma ve vlastní síti mezi sedmou hodinou večerní a sedmou hodinou ranní. Dostalo se však i na zcela neomezený balíček bez ohledu na síť.

T-Mobile logo

T-Mobile dnes představil tři balíčky pro vyznavače telefonování a zároveň uživatele předplacených karet Twist. Základ tvoří týdenní balíček Twist neomezené v síti 19 – 7. Již z názvu je patrné, co lze očekávat. Za 39 Kč týdně získáte možnost bezplatně telefonovat do vlastní sítě od 19:00 do 7:00.

TIP! Pár statistik od T-Mobile: LTE, operační systémy a tablety

Vyšší nároky pokryje balíček Twist neomezeně v síti. Ten za 69 Kč týdně přináší neomezené volání do vlastní sítě po celý den. Pakliže i to by vám nestačilo, je tu balíček nejvyšší s názvem Twist neomezeně síť nesíť. Za týdenní poplatek 139 Kč získáte možnost zdarma telefonovat do všech českých sítí.

Balíčky lze aktivovat velmi jednoduchým způsobem – stačí poslat zdarma SMS s uvedeným kódem na číslo 4603, nebo si službu aktivovat v samoobsluze Můj T-Mobile či prostřednictvím hlasového automatu. Aby se o platnost balíčku uživatel nemusel starat, automaticky se obnovují, dokud si je zákazník nezruší.

Přehled nových hlasových balíčků

Twist neomezené v síti 19 - 7 Twist neomezené v síti Twist neomezené síť nesíť
nabídka neomezené volání na čísla značky T-Mobile od 19:00 do 7:00 neomezené volání na čísla značky T-Mobile neomezené volání do všech sítí v ČR
týdenní cena 39 Kč 69 Kč 139 Kč

Změny u datových balíčků

T-Mobile také přichystal změny u datových balíčků pro předplacenkáře. Dojde k navýšení datových limitů (FUP), avšak naroste také cena balíčku. V přepočtu na 1 MB však nejvyšší balíček vychází o něco levněji. Nová nabídka vstoupí v platnost od 3. května. U zákazníků, kteří si balíček aktivují před 3. květnem, dojde ke změně od obnovení jejich balíčku po 11. květnu 2015.

Internet v mobilu na týden (menší balíček) Internet v mobilu na týden (větší balíček)
cena a nabídka do 2. května 2015 40 MB za 39 Kč 300 MB za 239 Kč
cena a nabídka od 3. května 2015 50 MB za 49 Kč 500 MB za 299 Kč

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Míša
Chňá-chňá, ty nabídky pro internet jsou fakt třída, v tom je i zahrnutá cenzura? K tomu na 50% uzemí jen EDGE A to se zase Tmobilu vyplatí. Soudruhům z vlády a ČTU pěkně děkujem.
Mirek
To má být nějaká sranda? :-@
Karel
Ten nejdražší se nevyplatí, na 30 dní je za 556kč. a to je předražené jak prase, leda tak pro negramotu...O2 má to samé neomezené za 300kč., na 30 dní do všech sítí a ve své síti vždy...Na krátké hovory se ale vyplatí předplacenka od " 3ton.eu ", z cenou 1.70kč./min. do všech sítí a do své 1kč./min. s účtováním 1+1 vždy, po vteřinách od začátku.
Ondra
Volani v case od do... ty jo, do jake doby se to vracime?:-D chces telefonovat? Narid si budika

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze