T-Mobile hodlá také odměňovat za dobití. Nadělí vám data či volání zdarma

T-Mobile hodlá také odměňovat za dobití. Nadělí vám data či volání zdarma
Fotografie: T-Mobile
  • Odměna bude dostupná při dobití alespoň 250 Kč
  • Od 300 Kč zákazník získá 1 GB dat a neomezené volání do sítě T-Mobile
  • Odměny za dobití jsou nově k dispozici od 1. října

Předplacenákři T-Mobilu se počínaje dnešním dnem mohou těšit na drobné zlepšení nabídky. Operátor přináší po vzoru konkurence odměny za dobití kreditu. Odměny jsou odstupňované podle výše dobití a zahrnují data nebo balíček volání a dat zdarma, které platí po dobu 30 dnů. Za dobití ve výši 250 až 299 Kč získá zákazník 500 MB dat, za částku od 300 Kč pak obdrží 1 GB dat a neomezené volání do sítě T-Mobile.

Získání odměny je podmíněno jedině výší dobíjeného kreditu. Není vůbec podstatné, jakým způsobem dobití proběhlo a odměněno bude dobití přes jakýkoliv dobíjecí kanál. Svou odměnu si musí zákazníci vyzvednout v aplikaci Můj T-Mobile vždy do 7 dnů po dobití předplacené karty. S každým dalším dobitím získávají zákazníci znovu nárok na novou odměnu, která se v aplikaci Můj T-Mobile zobrazí v sekci Srdcovky. Vyzvednuté odměny se nesčítají, v jednu chvíli může mít zákazník aktivní vždy pouze jednu výhodu.

„Velmi si vážíme důvěry našich zákazníků a máme radost, když jsou u nás spokojeni. Proto jim přinášíme odměnu za to, že využívají naši předplacenou službu,“ říká Andrea Kilingerová, manažerka předplacených služeb společnosti T-Mobile Czech Republic, a doplňuje: „Zvolili jsme pro ně jednoduché řešení, kdy každé dobití příslušné částky automaticky aktivuje nárok na odměnu v T-Mobile aplikaci, a tu si stačí jen vyzvednout. Plníme tak přání jak našich uživatelů mobilních dat, tak zákazníků, kteří převážně volají.

Nové jsou také dvě předplacené karty s 3 a 10 GB dat, které budou nahrazovat předplacené karty s 2 a 5 GB. Zákazníkům nabídnou více dat, bonusový počáteční kredit a přednastavený datový balíček se slevou na obnovení. „Vycházíme vstříc našim zákazníkům, kteří se nechtějí omezovat ve spotřebě dat a zároveň je pro ně důležité mít výdaje pod kontrolou. Věříme, že z nové předplacené nabídky si vyberou jak pokročilí „dataři“, tak ti, kteří potřebují data v rámci běžných denních aktivit,“ uzavírá Andrea Kilingerová.

Předplacená 10 GB karta za 499 Kč nabídne bonusový počáteční kredit 100 Kč s platností 12 měsíců a 10 GB dat na prvních 30 dní, které je následně možné obnovit se slevou 10 % oproti ceníkové ceně. Druhá novinka v podobě 3 GB karty za 200 Kč obsahuje přednastavené 3 GB dat na prvních 30 dní, které lze obnovit se slevou 20 %. Ani u této karty nechybí počáteční bonusový kredit ve výši 100 Kč na prvních 12 měsíců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze