Supervýkonný Snapdragon 865 bude nasazen do více než 70 telefonů

1
Supervýkonný Snapdragon 865 bude nasazen do více než 70 telefonů
Fotografie: qualcomm.com
  • Spousta z podporovaných zařízení zatím nebyla oficiálně představena
  • Čipset najdeme v telefonech Sony, Xiaomi, ASUS i Samsung

Qualcomm představil nejnovější Snapdragon 865 ke konci minulého roku a prvními telefony, do kterých se nový dostal, se stala řada Galaxy S20 od Samsungu (na našem trhu ji však najdete Exynosy 990). Asi vás nepřekvapí, že v průběhu následujících měsíců má být představeno hned několik dalších smartphonů, ve kterých se nový Snapdragon 865 objeví.

V oficiální tiskové zprávě Qualcommu najdeme informaci o tom, že Snapdragon 865 bude nasazen do více než 70 telefonů. S rostoucí popularitou 5G může být pro zákazníky velkým lákadlem také integrovaný 5G modem X55.

Čipset se podívá do telefonů značek Realme, Sony, Xiaomi, ASUS, ZTE, Oppo nebo herního speciálu Black Shark. Spousta z podporovaných zařízení však zatím nebyla oficiálně představena. Níže je k prohlédnutí Qualcommem publikovaný seznam telefonů, ve kterých se Snapdragon 865 objeví. Již nyní se dá předpokládat, že mnohé z nich se na našem trhu (oficiálně) prodávat nebudou.

Diskuze ke článku
kokotoska
netreba na 5G, na to staci 765G...uz jen cekam na 5G model z rady 6xx a verim ze i na 4xx dojde rada. Casem ale stejne jako s LTE.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze