MEIZU dnes odhalí první telefon „bez děr“, vydá se ve stopách Vivo APEX 2019?

MEIZU dnes odhalí první telefon „bez děr“, vydá se ve stopách Vivo APEX 2019?
  • Telefon „bez děr“ by na těle neměl mít žádné konektory a možná ani tlačítka
  • Dříve oznámené Vivo APEX 2019 by mělo být představeno 24. ledna 2019

Pokud jste již na internetu měli možnost zahlédnout smartphone Vivo APEX 2019, tedy telefon bez tlačítek či zdířek, jistě vám bude hned jasné, co si na nás chystá MEIZU u příležitosti oznámení nového telefonu „bez děr“. Nové Vivo, které má být představeno již zítra, chce MEIZU předběhnout a svou vlastní verzi telefonu s uceleným designem představit ještě dnes.

Telefon bez děr (v angličtině zatím označován termínem „holeless“) jinými slovy znamená, že na těle telefonu by se neměl vyskytovat žádný konektor pro nabíjení, zdířka pro audiokonektor nebo jiné otvory. Výsledkem bude pravděpodobně zvýšená odolnost, ale v prvé řadě netradiční design, který nebudou narušovat „díry“. Pokud bude telefon disponovat rychlým bezdrátovým dobíjením a s ohledem na to, že bezdrátová sluchátka jsou čím dál tím populárnější, by to pravděpodobně uživatelům nemělo dělat až zas tak veliký problém.

MEIZU telefon bez děr

Jestli se mezi „díry“ na telefonu počítá i hlasitý reproduktor nebo tlačítka, se teprve dozvíme. Zmiňované Vivo APEX 2019 podle všeho nebude mít vůbec žádná tlačítka, ale mohlo by mít vysunovací selfie kameru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze