Známe podobu Samsungu Galaxy A90 s podporou sítí 5G

aktualizováno
Známe podobu Samsungu Galaxy A90 s podporou sítí 5G
  • Samsung si označení A90 rezervoval pro vybavenější model
  • Má Snapdragon 855, 6 GB RAM a Android Pie
  • Chlubit se bude podporou sítí 5G

Aktualizováno 2. 9. 2019

Evan Blass zveřejnil reklamní materiály k chystanému Samsungu Galaxy A90 5G. Mělo by se jednat o cenově dostupnější telefon s podporou 5G. Nasazení nejnovější mobilních sítí a také procesoru Snapdragon 855 však bude přesto znamenat, že cena vyšplhá nad 15 tisíc korun. Tato částka však bude stačit k tomu, aby se z A90 stal jeden z nejlevnějších telefonů s 5G. Displej nabídne 6,7palcovou úhlopříčku s kapkovitým výřezem. Novinka bude primárně zaměřena na rychlá data a sdílení. O modelu dokonce omylem promluvil i Samsung, když prozradil, že bude podporovat 45W nabíjení. Datum představení v tuto chvíli není známé.

Samsung Galaxy A90 5G

Korejský zdroj také odhalil prodejní balení Samsungu Galaxy A90 5G, které nám odhaluje rovněž podobu i střípky výbavy. Víme například, že na zadní straně bude nabízet 48megapixelový hlavní fotoaparát, 8megapixelový ultraširokoúhlý a 5megapixelový snímač pro práci s hloubkou ostrosti.

Původní informace z 11. 7. 2019

Dlouho se spekulovalo o Samsungu A90, až se z něj stal A80. Nyní je jasné proč. Korejský výrobce si totiž vyšší číslo rezervoval pro lépe vybavený model. Hlavní rozdíl se týká podpory sítí 5G a aby to bylo jasné, nový model se bude jmenovat A90 5G. Alespoň to ukazuje Geekbench, kterým tento zatím nepředstavený telefon prošel.

Geekbench

Geekbench je však poměrně skoupý na podrobnější informace, dozvíme se zde, že telefon má Snapdragon 855, 6 GB RAM a Android Pie. Jiné spekulace zase dodávají, že by mohl mít 6,7 palce velký Full HD+ Infinity-U Super AMOLED displej. Na zádech pak nalezneme trojici kamer s 48, 12 a 5 megapixely, ale telefon už zřejmě nebude mít výsuvnou konstrukci. Připravuje se také levnější 4G varianta.

Diskuze ke článku
Petarda
Už tady někdo napsal, že to bude nudle?
End
Nejlevnější 5G smartphone už dávno je a to Mi Mix 3 5G, samozřejmě Samsung u nás ani nebude..
Klavdiya Brodovich
Klavdiya Brodovich
http://MooXi.net - skvělý projekt pro dospělé, kteří chtějí najít sexuálního partnera

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze